Elevkonserter hos Muno

Få maks musikalsk utvikling for samme innsats.

Meld deg på her

Elevkonsert: Musikalske helter må brynes.

Ok, du har vært igjennom noen runder med fremføringsuker nå. Du begynner å bli komfortabel med dette. Du stiller deg opp for å fremføre, du presenterer deg, fremfører låta og tar imot applausen. Men, – litt mer publikum kunne kanskje vært fint? Det er på tide med større utfordringer å bryne seg på. Du er klar for skritt to: Elevkonsert!

Læreren din har nevnt det noen ganger, og du kjenner litt sug i magen. Skal jeg virkelig gjøre dette? Skal jeg delta på elevkonsert? For å trene opp dine musikalske og kreative muskler trenger du økende utfordringer. Alle har begynt et sted. Du trenger ikke være klar til å gå opp på scenen når du begynner å forberede deg. Du trenger bare å være klar til å begynne prosessen. Tiden og øvingen vil gjøre deg klar. Begynn der du er! Ta en musikalsk frase av gangen.

Sammen med læreren din finner du riktig låt. Dere velger sikkert en låt du syns er litt for lett. Kanskje du syns det er litt teit. Vi vet. Vi har vært der. Men i dette låtvalget lærer du noe viktig: Det er bedre å velge noe enkelt og levere en rå opptreden, enn å velge noe vanskelig som du bare gjør helt ok! Du skal tross alt øve på å være musiker! Jobben din når du er på scenen er å skinne.

Her kommer teamet ditt inn i bildet for første gang. Du får en ansvarsperson som hjelper deg med å bli kjent på scenen, og sørger for at alt det tekniske fungerer. Lærerne som er der assisterer med de behovene som dukker opp underveis. Både du og publikummet ditt blir tatt godt imot!

Scenelyset slås på. Det er din tur til å gå opp på scenen. Fansen venter på deg.

Praktisk informasjon

Hva trenger du å vite om elevkonserten? Svarene finner du her.

Avdelingskalender

Når er det elevkonsert? Klikk på knappen for din avdeling, og finn det ut.

Asker Drammen Gjøvik Kristiansand Lillestrøm Moss Oslo - Grorud Oslo - Hellerud Oslo - Majorstuen Oslo sentrum Sandefjord Sandnes Stavanger Trondheim Ålesund

Lurer du på noe?

Se “Vanlige spørsmål og svar om arrangementene.”