Klar for å komme i gang? Se videoen nedenfor for å lære mer om prosessen vår!

Få en profesjonell musiker som mentor og du vil få inspirasjonen, ferdighetene og strukturen du trenger for å bli bedre. Timene tilpasses din alder, nivå og musikksmak. Fyll ut skjemaet så tar en elevrådgiver kontakt for en uforpliktende prat om prøvetimer.  • Du får inspirasjon og kunnskap fra en profesjonell musiker
  • Du lærer ting basert på dine egne musikkinteresser
  • Du får tilpasset oppfølging fra uke til uke for maksimal utvikling
  • Flere titusener har beriket livet med musikkens magi hos Muno, og som Norges mest komplette musikkskole hjelper vi deg enten du er ung eller gammel nybegynner, eller du vil satse på en karrière i musikkindustrien. Vi underviser på sang, piano, keyboard, gitar, trommer, bass og ukulele, og flere andre instrumenter, i mesteparten av landet.

    “De siste to årene mine på Muno har vært helt fantastiske! Ikke bare har jeg lært ulike sangteknikker, men takket være talentprogrammet deres har jeg også lært å skrive låter, være trygg på scenen og blitt kjent med andre mennesker som er interessert i musikk. Annet enn det musikalske, så har jeg også fått utrolig mye støtte fra både lærerne og ledelsen i Muno, de har åpnet opp mange ulike, spennende muligheter for meg, noe som jeg er veldig takknemlig for.” – Luna Samphan Amland (16)