– Utrolig spennende

Det er snart tid for høstens siste helgekurs i DJ’ing i Oslo, og vi har vært så heldige å få med oss en av norges hotteste DJ’er til å hjelpe akkurat deg med å komme deg et skritt nærmere de store scenene.

Sebastian Emes, bedre kjent som DJ FMC, ble vinner av Red Bull Thre3style DJ Battle i 2011 og representerte Norge i den internasjonale finalen i Canada sammen med 18 andre finalister fra hele verden. Sebastian har blitt beskrevet som synonymt med good vibes, og har de siste årene turnert hele verden med sitt DJ-sett. Emes har også vært å se på TV mange ganger i år, blant annet på NRK (Stjernekamp) og TV2 (Rett fra hjertet), og er regnet som en av landets mest ettertraktede DJ’er.

På dette kurset får du opplæring som er tilpasset din erfaring og din sjangerinteresse. Vi stiller selvsagt med komplett utstyr og du velger selv om du vil jobbe med software på USB eller på platespiller. Mange av Sebastians elever er aktive DJ’er som spiller på klubber over hele landet i dag, og dette er en unik mulighet for deg til å kunne starte på din reise mot å bli vår neste DJ-stjerne. Har du lest saken om Kari (75) som vil bli Oslos hotteste DJ?

Tidligere i høst satte vi opp det DJ-kurs med stor suksess. – Jeg har holdt på med DJ’ing en stund nå, men det har vært blant andre tekniske ting som jeg har hatt litt utfordringer med, så dette var utrolig spennende og veldig lærerikt, og jeg gleder meg til å fortsette å jobbe med DJ’ing, sier Chandrakumar Manikavel, som var en av seks fornøyde deltakere på kurset i oktober.

Er det noe mer du lurer på? Bruk kontaktskjema under og vi tar kontakt med deg så snart som mulig. Vi gleder oss til å møte deg og hjelpe deg på vei!

Mer info og priser finner du på denne siden.

PÅMELDING DJ-KURS

  • (House, EDM, Tropical, Pop, etc.)
  • (F.eks: Ingen erfaring, har prøvd DJ-ing hjemme/andre steder, har spilt piano, osv.)
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.