Elevkonsert – vår 2020

Vi vet at dette har vært et spesielt halvår på alle fronter, ikke minst her på MUNO, men vi er så takknemlige og glade for å ha deg med oss. Vi har jo dessverre måttet kansellere de fleste av våre elevkonserter denne våren på grunn av Corona-krisen, MEN nå har vi funnet på noe gøy som vi håper du har lyst til å delta i.

Sjelden har vi tilbrakt så mye tid alene, uten å kunne se venner og kjente, uten å kunne spille sammen med folk både på den ene og den andre måten – dette har vi lyst til å gjøre noe med og derfor inviterer vi deg med på de to følgende alternativene (du kan selvfølgelig delta på begge):

1) MUNOs COME TOGETHER

Her vil alle elever og lærere i MUNO ha sjansen til å bidra til en massiv videoinnspilling av The Beatles’ originale låt «Come Together» fra hver sin kant – fra Alta til Kristiansand. Alle deltakere vil bli tilsendt et «scratch-track», leadsheets og tekst som man synger/spiller til. Her er det viktig at du har lyden til scratch-tracket i øret (at den ikke spilles ut), slik at den eneste lyden som blir tatt opp er av deg og instrumentet ditt. Bruk kameraet på din telefon/datamaskin (gjerne med øreplugger, typ iPhone, med mikrofon), eller evt. En ekstern mikrofon for å gjøre en best mulig innspilling. Du kan velge om du vil spille inn hele låten eller deler (ved sistnevnte er det viktig å markere nøyaktig hvor i sangen du er – læreren din kan hjelpe til med dette).
Send dette klippet til din lærer (med «informert samtykke»-lappen underskrevet av dine foresatte hvis du er under 18 år. Du får dette skjemaet av din lærer) innen 5. juni. MUNOs hovedkontor vil klippe dette sammen til en gigantisk feiring av musikk!

2) Individuelle nummer

Her kan hver elev (ved hjelp av sin lærer) filme et individuelt nummer som man kanskje hadde hatt lyst til å opptre med på en elevkonsert.
Denne filmen kan eleven velge å kun dele med sine nærmeste, eller (med samtykke fra foresatte underskrevet) sende til sin lærer som igjen sender til MUNOs hovedkontor innen 5. juni, for å laste opp på MUNOs YouTube-kanal. Kommentarfeltet på YouTube vil her bli skrudd av.

Snakk med din lærer på timen for å delta!