Kurs med en av Europas beste DJ-er

Første helgen i april har du mulighet til å lære turntablism fra en av Europas beste DJ'er.

1.-2. april arrangerer vi kurs med DJ DNS, en av Europas beste DJ’er innenfor turntablism. Han vil møte deg som kursdeltaker på ditt nivå, og kurset fungerer både for ferske DJ’s, men også for viderekomne som har lyst til å lære mer avanserte ting.

Turntablism er et av de fire elementene i hiphop-kulturen. En turntablist bruker to platespillere og en battle-mixer som sitt instrument. Han/hun lager beats og egne komposisjoner ved å mikse samples fra vinylplater og arbeider oftest sammen med rappere. En turntablist er ikke en DJ som spiller plater, men en fullblods musiker. Avanserte teknikker brukes til å lage nyskapende musikk.

Etter 20 år med spilling, konserter og produsering har DJ DNS svært bred erfaring i alle mulige deler av DJ-verdenen. Han ser på platespilleren som et musikalsk instrument og beskriver seg selv som en allround DJ og musiker. Han har blitt kronet som vinner av belgiske DMC Championships hele tre ganger. Han har også stått igjen som vinner i DJ-battles som Turntablized og ITF Beat-Juggle Championships. Han har representert Nederland flere ganger under DMC World Championships, både solo under navnet Supremacy og med det berømte DJ-crewet SL Trooperz.

PÅMELDING DJ-KURS - TURNTABLISM

  • (F.eks: har prøvd DJ-ing hjemme/andre steder, har spilt piano)
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.