Trommekurs

Vil du bli bedre på trommer?

Du kan bli bedre enn du kan forestille deg! Våre trommelærere kan gi deg personlig tilpasset opplæring på trommesett. Trommelæreren har din musikalitet og musikksmak i fokus, og tilpasser undervisningen etter nivå, alder og ambisjoner slik at du får utvikle deg i det tempoet du vil. Du kan selv bestemme hvilke sjangere du vil fordype deg i, som for eksempel pop, rock, soul RnB eller klassisk, og du kan også lære å spille etter noter. Våre trommepedagoger tar i mot både barn, ungdom og voksne på akke nivåer.

 

Hos oss vektlegger vi ulike rytmer, figurer, jobber med overganger i undervisningen og du får grunnleggende ferdigheter som gir deg en god rytmisk sans. Vi jobber med din sjanger som utgangspunkt, med deg i fokus og hjelper deg gjerne om du er nybegynner eller viderekommen, ung eller gammel. Du vil få en personlig trommeinstruktør som hjelper deg skritt for skritt mot målet ditt, enten det er å kunne spille de kuleste tromme-riffene i verden, eller vil bli en trommis i rockeband og kunne spille sammen med andre. Ring oss i dag og kom i gang!

Musikkskolen i Ålesund

Musikkskolen i Ålesund er for deg som har et ønske om å lære å spille et instrument eller synge. Gutter og jenter i alle aldre er velkommen hos oss, og vi underviser i alle sjangre på alle nivåer. Om du aldri har rørt et instrument før er vi glade for å gi deg ditt første møte med musikk. Om du har spilt lenge og vil fortsette å utvikle deg har vi bred musikkfaglig kompetanse, og vil gjerne hjelpe deg til å å dine musikalske mål, små som store. Hos oss får du undervisning og oppfølging ut fra dine egne forutsetninger og ambisjoner på ditt instrument. Undervisningen tar utgangspunkt i din personlige musikksmak!

Musikkskolen ligger veldig sentralt i Ålesund sentrum ved Skateflukaia, noe som gjør adkomsten enkel både med bil, kollektivtransport. Skolen fikk nyoppussede undervisningsrom sommeren 2014 og har også en egen konsertscene. På musikkskolen i Ålesund kan du få undervisning på gitar, trommer, piano/keyboard, trommer, samt få undervisning i sang og vokalteknikk. Du får muligheten til å spille med andre på samspillkveldene våre, og du kan opptre på elevkonsertene våre.

   
Bestill gratis prøvetime