Håvard Haugland

Håvard Haugland har bachelorgrad fra Paul McCartney’s Liverpool Institute for Performing Arts, hvor han studerte Songwriting og Music Production. Han har undervist elever i alle aldre i mange år, og han har god erfaring med både gruppeundervisning og en-til-en undervisning. Håvard behersker godt alle populærmusikalske sjangre, som rock, pop og jazz. I tillegg til å være lærer er han aktiv som utøvende musiker og studioprodusent i Oslo, men har de siste 4 årene satt hovedfokuset på å jobbe og skrive i studiosammenheng sammen med artister. Har også erfaring med å skrive til briefs for bla. Warner/Chappell.

Det å gi riktig støtte for elevens utvikling er veldig viktig for Håvard, og han tror at alle elever får ekstra utbytte for sitt arbeid hvis man fungerer både som veileder og lærer.

Håvard driver for tiden eget studio på Vålerenga i Oslo hvor han skriver og produserer for bla. Kristine Humerfelt (All Together Now, 2019), Agnes Stock (The Voice, 2017) og Olaves Fiskum (The Voice 2017) mfl.