Henriette Vaagsnes

Henriette Vaagsnes har jobbet som sanglærer siden 2012, og jobber nå som sang- og låtskrivingspedagog. Hun har en toårig utdanning i populærmusikk fra Westerdals, 1-year CVT Singer course fra Complete Vocal Institute samt har studert hos flere sanglærere igjennom mange år. Hun har sin bakgrunn fra hovedsakelig jazz, soul, pop og viser, men underviser i de fleste sjangere.

Henriette har lang erfaring som utøvende sanger, og har jobbet som frilans vokalist i flere år. De siste årene har hun blant annet sunget i ulike jazzkonstellasjoner med gitarist Gildas Le Pape, og tidligere med kor i oppsetninger som Spellemann, Artistgalla og på NRK Super.

I sangundervisningen har Henriette fokus på å skape et trygt rom, som grunnlag for at du skal kunne utvikle deg som sanger og eventuelt låtskriver. Hun tar utgangspunkt i dine mål, og ønsker å bidra med å lære deg de verktøyene og den sangteknikken du trenger for å videreutvikle ditt uttrykk. Hun er også utdannet fysioterapeut, og går gjerne i dybden på pusteteknikk og støttemuskulatur hvis det er ønskelig.

Henriette har en lidenskap for sang og musikk, og gleder seg til å jobbe med deg.