Olve Flakne

Olve Flakne er utdannet fra Noroff Fagskole (musikkproduksjon) og Høyskolen Kristiania (Bachelor i låtskriving og musikkproduksjon).

Som frilans musiker og produsent har Olve spilt og komponert musikk til forestillinger ved Operaen i Oslo, turnert i Norge og Europa med blant annet artister som Ulrikke Brandstorp, NYAKI, Solo Diarra og vært gitarist og produsent på flere produksjoner. Olve har bred erfaring innen rytmiske sjangre som pop, rock og jazz. I tillegg vil han også kunne tilby opplæring i ulike typer tradisjonell og moderne afrikansk musikk.

Som låtskriver, gitarist og musikkprodusent har Olve mye kunnskap og erfaring han vil lære videre. I undervisningen er Olve opptatt av elevenes utvikling innen den musikken de liker selv, men vil også vise til en bredere sjangerforståelse ved å eksponere elevene for ny musikk. Olve har tidligere gitt privattimer til personer i alle aldre, så her er det elevens ønsker som er i fokus og vil derfor være aktiv i å utvikle rammene for undervisningen. Han tilbyr også opplæring i notelesning, musikkteori og opplæring i programmer som benyttes til musikkproduksjon.