Thomas Tvedt

Thomas har en bachelorgrad i sang og musikkpedagogikk fra Norges musikkhøgskole. I tillegg har han en mastergrad i musikkterapi (også fra NMH). I tillegg til å jobbe hos Muno jobber han blant annet som musikkterapeut i fengsel, frilans musiker, og underviser i ascension meditasjon.

Thomas har fordypet seg i sang og piano gjennom kulturskole, musikklinjen på vgs., folkehøgskole og ved Norges musikkhøgskole. Selv om han har utdannet seg innen klassisk sang har han jobbet med mange andre sjangre; blant annet jazz, popp, og fri improvisasjon. Han skriver også egne låter, og har gjort flere egne konsertproduksjoner med både eget materiale og coverlåter.

Thomas har høy kompetanse på å undervise i en grunnleggende sangteknikk, som vil være hensiktsmessig uavhengig av hvilken sjanger en ønsker å synge. Fordi han er født blind er gehør, og besifringsspill noe som ligger både hverdagen og hjertet hans nært. Om du ønsker å plukke låter av Mozart, Grieg eller Adele på øret, og lage din egen versjon (uavhengig av nivå og noter), har du kommet til rett sted.

«Jeg elsker å undervise, og å jobbe med mennesker. For meg er musikk et språk som alle kan snakke, og jeg vil gjerne bidra til å øke både mestringen og tryggheten i dette språket, uavhengig av hvilket nivå du mener at du er på. Sammen kan vi skape magi».