Vera Arnardottir

Vera Arnardottir har en bachelor i musikk fra Falmouth University 2014-2017, med vokal som hovedinstrument og et fagbrev i musikkdesign fra Høyskolen Kristiania 2018-2020. Nå er hun en utøvende musiker og produsent i startfasen av sin musikk-karriere.

Veras fokuspunkt i undervisningen er å finne din egen unike sound og stemme. Hvor hun fokuserer på å skape en god kontakt med støtten og teknikk, for så å leke og finne fram din egen unike stemme. Hun har mye erfaring med improvisasjon og eksperimentell vokal, så hvis du ønsker en sanglærer som kan hjelpe deg å finne din unike stemme og finne evnen til å kunne slippe seg fri med musikk, så er Vera læreren for deg.

Vera har bakgrunn i sjangere som klassisk, jazz, folkemusikk, pop, rock og eksperimentell/ avant garde. Hun selv har valgt å plassere seg i sjangeren eksperimentell folkpop, hvor hun er inspirert av norsk og islandsks folkesang teknikk og plaserer det i en pop-struktur.

Skulle man ha ønske om å lære hvordan å bruke vokal som komponerings utgangspunkt, produksjon og miksing, eller forskjellige teknikker for improvisasjon og låtskriving. Så kan hun legge til rette for det i undervisningen.

Vera underviser for alle aldre.