Musikk har ingen best før dato

Har du drømt om å mestre et instrument? Kanskje er dette noe helt nytt, kanskje har du spilt da du var yngre? Det er aldri for sent å bli en del av musikkens verden!

Musikk blir ofte kalt for det universelle språk. Uavhengig av hvor man er fra, hva man har opplevd eller hvor gammel man er, kan man dele fantastiske opplevelser gjennom et levende språk av toner, rytme og uttrykk.

Det er mange som har et inntrykk av at det er for sent å begynne med musikk når man har blitt voksen. Dette er en vanlig myte, men det er viktig å vite at det er nettopp det – en myte. Vi opplever at elever i alle aldre har stor glede av å lære et nytt instrument, og at dersom dette er noe man kan og ønsker å sette av tid til og jobbe med, så kan utviklingen skje like raskt hos en elev i pensjonistalder som hos en elev i tenårene.

Beatles-legenden Paul McCartney turnerer fortsatt verden, men selv om verdensstjernen selv er over 70 år er publikum alt fra folk som vokste opp med Beatles, unge voksne, ungdommer og barn. Musikk har ingen best før dato, og heller ingen aldersgrense.


Få en gratis prøvetime

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.