Muno er stolte av å samarbeide med ledende aktører i både inn- og utland for å sikre eksklusive muligheter for våre elever. Gjennom disse samarbeidene korter vi ned veien for våre elever som ønsker å nå helt til toppen.

BIMM_Master-Logo-e1410447393757

 

 

 


BIMM
er vår utvalgte partner innen høyere musikkutdanning. BIMM Group har colleges i seks byer hvor musikk virkelig betyr noe: Brighton, Manchester, Bristol, Dublin, London, Berlin – og er stolte av å være den største og ledende tilbyder av moderne musikkutdannelse i Storbritannia og Europa.

BIMM’s seks colleges har over 50 års samlet erfaring med å hjelpe studenter med å lansere suksessfulle karrierer i musikkindustrien. Vi har en egen side for musikkutdannelse på BIMM -> HER

Whiteroom-logo

 

 

Whiteroom Studio er et av Norges ledende studioer som har jobbet med artister som A1, Lene Marlin, Kurt Nilsen, Marion Ravn, Trang Fødsel, Venke Knutsson, d’Sound, Herborg Kråkevik, Silje Nergaard, Emilie Nicolas, Trine Rein, Aleksander With og Alejandro Fuentes. Whiteroom er en av selskapene Muno snakker med når vi har elever som utmerker seg som eksepsjonelt talentfulle og hardtarbeidende.

Sweetsound-logo

Vil du spille inn en låt eller to, men har aldri vært i studio før? Muno har når inngått en avtale med Sweet Sound slik at alle Muno-elever kan få muligheten til å spille inn demo, låter eller album i et profesjonelt studio for en god pris! Sweet Sound gir deg den ekte studiofølelsen, med profesjonelle fasiliteter og hyggelig atmosfære midt i Oslo sentrum. Her kan du føle deg trygg på få god oppfølging fra erfarne produsenter i alle sjangre som alltid jobber sammen med deg for å få til et knallbra resultat!

Er du MUNO-elev og vil spille inn demo/singel? KLIKK HER for vårt spesialtilbud gjennom Sweetsound.