Rabatt på programvare til studio!

Visste du at Muno flere steder tilbyr kurs i Musikkproduksjon? Som en forlengelse av dette har vi nå også inngått et samarbeid med 4Sound Stordahl Musikk om salg av profesjonell programvare for innspilling!

Et godt innspillingsprogram har i dag nesten langt på vei erstattet det tradisjonelle studioet, og det er utrolige muligheter man plutselig får tilgjengelig i sitt eget hjemmestudio med riktig programvare.

Vi kan tilby alle våre elever rabatterte priser på både Cubase 8 og Ableton Live, og sørger for at du får programmet rett hjem til deg.

For mer info; send en mail til post@muno.no

DJ-kurs-med-DJ-FMC

CUBASE 8 – Profesjonell lyd / MIDI sequencer

Profesjonell Audio/MIDI-sequencer med en massiv boks av 3000 høykvalitets-instrumenter og effekter. Stor verktøykasse med 5.1 Surround verktøy og profesjonell noteseksjon

Cubase er en av verdens mest banebrytende DAW. Lydteknikere verden rundt hyller deres teknikk. Cubase kombinerer bransjeledende lydkvalitet, intuitiv håndtering og en rekke avanserte lyd- og midi-verktøy for lydsammensetting, innspilling, redigering og miksing.

Den siste utgaven av Cubase, Artist og Pro, forener teknisk innovasjon og kunstnerisk inspirasjon i et unikt, kraftfullt og direkte tilgjengelig produksjonsmiljø. Slankere, mer effektivt, mer kreativt, og tilbyr nye lydverktøy og instrumenter; Cubase Artist 8 / Pro 8 Audio Technology kommer ikke til å skuffe deg.

ABLETON LIVE 9 – Midi/audio sequencer til livebruk og remixing

Live 9 er et audio/midi-sequencerprogram med unike features i forbindelse med live performances og remixing. I Live jobber man med audio fra forskjellige kilder, og samplingene man bruker blir automatisk justert til tempoet man jobber i. Dette skjer i realtime og uten å endre pitch. Live fungerer også som et instrument man kan spille på, og er derfor særdeles velegnet til bruk på scenen. I livesituasjoner fungerer Ableton Live som "host" for softinstrumentene du vil spille på. Videre kan man tracker instrument-sequencer, samt loope og prosessere. Alt "on the fly".