Studio på Majorstuen

I hjertet av Bogstadveien ligger Munos eget studio, nå med et unikt tilbud for Munos elever!

Vi har nylig åpnet for elever som ønsker en dag i studio kan  booke studiotid i vårt moderne prosjektstudio. Studioet er topp moderne med spesialbygd akustikkbehandling og utstyrt med profesjonelt lydutstyr fra Universal Audio, Røde, sE Electronics, Yamaha, Shure, Audio Technica mm. – kort sagt alt man trenger for profesjonell kvalitetsinnspilling med vår interne produsent (og -pedagog) Håvard Haugland.

Studioet kan leies for 5000,- per dag, dvs 7,5 arbeidstimer, inkl. rom, utstyr og produsent. Andre avtaler er mulig ved behov – ta gjerne kontakt med skjemaet nedenfor for mer informasjon.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Håvard har bachelorgrad fra Paul McCartney’s Liverpool Institute for Performing Arts, hvor han studerte Songwriting og Music Production. Han har undervist elever i alle aldre i mange år, og han har god erfaring med både gruppeundervisning og en-til-en undervisning. Håvard behersker godt alle populærmusikalske sjangre, som rock, pop og jazz. I tillegg til å være lærer er han aktiv som utøvende musiker og studioprodusent i Oslo, men har de siste 4 årene satt hovedfokuset på å jobbe og skrive i studiosammenheng sammen med artister. Har også erfaring med å skrive til briefs for bla. Warner/Chappell.


Tidligere prosjekter

Magnus Wærness – Livshistoria Di (2020)

Kristine Humerfelt – Break All Rules (2020)

Sara Leona – Break Free (2020)

Ana – The Kill (2020) 

Olaves – Take My Love Back (2020)

Olaves – This Thing We Do (2019)

Øyvind Weiseth – Glass (2019) 

Øyvind Weiseth – Plata Handla om D EP (2019)

Ellie Keegan – Heat (2017)