Hva gir man i gave til den som har alt? Opplevelsesgaver er alltid en vinner, og musikalske evner er en gave som fortsetter å gi glede resten av livet.

Er det lenge siden sist du virkelig kjente følelsene rive gjennom kroppen din? Musikk påvirker oss på flere måter, men noe av det viktigste er at det kan være en døråpner inn til oss selv. Vi har alle opplevd å bli rørt av musikk. At en fin melodi kan få frem følelser man kanskje hadde glemt man hadde. Både som lytter og som utøver kan musikk sees på som et vindu inn i vår egen person, og gjøre oss bedre rustet til å forstå oss selv.

Musikk hjelper med å skape bilde av vår egen person

I musikkens verden, og særlig i samspillsituasjoner, er det som at tiden løser seg opp og man får møte jeg-et i et fellesskap med andre. Det å for full hals synge en melodi og en tekst som betyr mye for en, å kunne spille et pianostykke for en av sine nærmeste, eller bare sitte alene med gitaren i fanget og klimpre på favorittlåten kan oppleves som svært forløsende og skape bilder av vår egen person.

Bli flinkere til å forstå mennesker

Noe av det grunnleggende i musikkens helsefremmende virkning er både lytters og utøvers opplevelse av å bli sett og anerkjent. Musikk kan gjøre det lettere å forstå hva det er å være menneske. Så dersom man vil gi en gave som vil ha stor betydning for en man er glad i, både i øyeblikket og for ettertiden er musikkundervisning den perfekte gave!

Fyll ut skjemaet nedenfor og vi sender et flott gavekort og velkomstbrev i posten umiddelbart. Du kan selv velge hvilken adresse gavekortet skal leveres til. Gavekort kan også sendes på e-post hvis det haster.