Vil du gi en personlig, meningsfull og miljøvennlig gave som beriker livet?

Muno har årets enkelste gavekortløsning for deg som vil gi en meningsfylt gave som hverken forsøpler eller forurenser, og som kan sette en av dine nære og kjære inn på sporet av et mer musikalsk liv. Våre privattimer tilpasses elevens musikksmak, ambisjoner og alder, enten man er nybegynner, viderekommen, eller en veteran som vil gjenoppta musikalsk interesse fra barndommen. Vi kan skreddersy undervisningen enten man vil bruke musikk som et pusterom i en hektisk hverdag, eller man vil bli profesjonell musiker.

Mottageren kan selv velge om gavekortet skal benyttes for privattimer i sang, gitar, piano, bass eller trommer. På enkelte avdelinger tilbyr vi også privattimer i musikkproduksjon, ukulele, saksofon og fiolin, og alle instrumenter er tilgjengelige som online-timer i Zoom.

Slik fungerer det:

Fyll ut skjemaet under så sender vi gavekortet per post eller e-post til deg. Den du gir gavekortet til velger selv instrument og tidspunkt for timene, når vedkommende kontakter oss for å løse inn gavekortet. Faktura sendes til deg, og må betales før gavekortet kan løses inn av mottager. Hvis du ønsker at gavekortet skal sendes rett til mottager, så nevner du dette under “Noe vi bør vite” i skjemaet, hvor du også kan stille spørsmål eller skrive inn andre ting du ønsker at vi skal vite om.

 

Bestillingsskjema gavekort

  • Et fakturagebyr på 29,- tilkommer ved faktura tilsendt pr. post. Ønsker du faktura tilsendt på epost eller pr. post?
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.