Kjenner du noen som skulle ønske de var flinkere til å synge eller spille et instrument?

Muno har årets beste gavekort for deg som vil gi en livs-forandrende og meningsfylt gave. Privattimer tilpasses elevens musikksmak, ambisjoner og alder, enten man er nybegynner, viderekommen, eller en veteran som vil gjenoppta musikalsk interesse fra barndommen. Vi kan skreddersy undervisningen enten man vil bruke musikk som et pusterom i en hektisk hverdag, eller man vil bli profesjonell musiker.

Mottageren kan selv velge om gavekortet skal benyttes for privattimer i sang, gitar, piano, bass eller trommer. På enkelte avdelinger tilbyr vi også privattimer i musikkproduksjon, ukulele, saksofon og fiolin. Her kan du se tilbudet på mottagerens nærmeste skole.

Slik bestiller du:

Bruk skjemaet under så sender vi gavekortet i posten til deg. Den du gir gavekortet til kan kontakte oss for å velge instrument og tidspunkt for timene. Faktura sendes til deg, og må betales før gavekortet aktiveres i våre systemer. Hvis du ønsker at gavekortet skal sendes rett til mottager, så nevner du dette under “Noe vi bør vite” i skjemaet.

 

Bestillingsskjema gavekort

  • Velg "annet" for skreddersydd løsning og vi vil kontakte deg.
  • Et fakturagebyr på 29,- tilkommer ved faktura tilsendt pr. post. Ønsker du faktura tilsendt på epost eller pr. post?
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.