Hva er Muno?

Vi tror at en mer musikalsk verden er en lykkeligere verden.

De fleste sier de skulle ønske de var bedre til å synge eller å spille et instrument, mens de som er trygge på egne musikalske evner sier de ikke kan se for seg å leve uten. I Muno ser vi på dette som et bevis på at menneskets behov for musisering er understimulert i dagens samfunn. Vårt samfunnsoppdrag er å hjelpe så mange som mulig med å utvikle trygghet og glede for musisering. Vi vet at å holde på med musikk gjør livet bedre for folk i alle aldre og samfunnslag, og vårt mål er derfor å gi elevene våre det de trenger for å bli musiserende individer gjennom hele livet. Vi har ekte lidenskap for musikkpedagogikk og mennesker, og vi ønsker å være Norges skarpeste fagmiljø for modern musikkpedagogikk hvor elevens ambisjoner og forutsetninger star i sentrum.

Muno driver Norges største private musikkskolekjede, og vi er stolte av å tilby et bredt musikkskoletilbud hvor alle kan få plass og utvikle seg i den retningen og tempoet de selv ønsker. Dette lar oss være det rette stedet for både de som har musikk som hobby, og for de som har profesjonelle ambisjoner. Vi gjør dette ved å tilby individuelle timer for folk i alle aldre og nivåer, samtidig som vi har spesialprogrammer for artistutvikling og høyere utdannelse for de med høye ambisjoner.

Inngangsterskelen er lav, men mulighetene er store for våre elever. Hos oss kan man lære å synge og spille en rekke instrumenter, og man kan få erfaring med samspill, låtskriving, musikkproduksjon, konsertvirksomhet, samt innspilling og utgivelse av egen musikk. Muno samarbeider med studioer, musikkprodusenter, plateselskap og managere, samt flere av Europas beste institusjoner for høyere utdannelse innen musikk. På denne måten kan vi ta imot deg som nybegynner, og hjelpe deg så langt du bare måtte ønske. Det viktigste er at du får gjøre det som passer for deg – du er mer enn god nok som du er i våre øyne.

Ta kontakt med oss i dag for gratis prøvetime.


VÅRE MUSIKALSKE FORKJEMPERE: LÆRERE

Vi er mer enn bare vanlige lærere. Vi er et nasjonalt team på 200 mennesker som jobber for å utvikle deg helhetlig som et musikalsk individ. Vi streber etter å lære fra det beste fra forsking innen pedagogikk, coaching og ferdighetsutvikling. Basert på teorien om den proksimale utviklingssone og non-lineærpedagogikk gir vi deg personlig, skreddersydd læring basert på din alder, nivå, musikksmak, ambisjonsnivå og kapasitet. Vi bygger dette på en grunnmur av trygghet og trivsel slik at du aldri skal være redd for å satse eller gjøre feil. Hos oss er du god nok akkurat som du er, og det er musikkgleden som står i fokus!

VÅR METODE

TRYGGHET – TRIVSEL – MENING – MESTRING – BEVISSTGJØRING

Vi mener at trygghet og trivsel er grunnlaget for å frigjøre musikaliteten din, så timene starter med en hyggelig prat. Å jobbe med noe meningsfullt skaper lærelyst, så vi avstemmer jevnlig dine mål og drømmer. Vi snakker om hva du har opplevd musikalsk den siste tiden, og om det er noe nytt du ønsker å lære om. Mestring av nye ting er målet for hver time, og vi avslutter med bevisstgjøring av din utvikling, samt tips til utviklingsøvelser for tiden fremover.