Muno er startblokken for alle med musikalske ambisjoner, store som små. Vårt formål er å forsterke din personlige og musikalske utvikling.

Muno er Norges ledende musikkskoleaktør, og vi er stolte av å tilby et bredt musikkskoletilbud til det norske markedet. Vårt formål er å gjøre livet bedre med musikk, og vi tilbyr personlig tilpasset undervisning til barn, ungdom og voksne. Hos Muno lærer man å spille et instrument under veiledning fra erfarne musikkpedagoger, og man får mulighet til å spille med andre elever, og mulighet til å delta på elevkonserter. Det er ingen øvre eller nedre grenser på alder eller nivå, og alle elever får utvikle seg i tråd med egne ambisjoner og forutsetninger.

Inngangsterskelen er lav, men mulighetene er store for våre elever. Vi har et spesialprogram hvor ekstra ambisiøse elever får oppleve samspill, låtskriving, konsertvirksomhet, samt innspilling og utgivelse av egen musikk. Muno samarbeider med studioer, musikkprodusenter, plateselskap og managere, samt flere av Europas beste institusjoner for høyere utdannelse innen musikk. På denne måten kan vi ta imot deg som nybegynner, og hjelpe deg så langt du bare måtte ønske.

Ta kontakt med oss i dag for gratis prøvetime.

Hva er Muno?