Jon Aabakken

Daglig leder

Jeg drømmer om en verden der alle er trygge på å synge, og hvor
mange flere kan spille et instrument. Jeg drømmer om dette fordi jeg gjennom hele livet har sett hvordan musikk skaper trygghet, trivsel, mening og mestring for folk i alle aldre og samfunnslag. Min oppgave er å styre Muno i retning av denne drømmen, og å sørge for at alle som er en del av reisen er har det så bra som mulig! Jeg spiller mange instrumenter på et middels nivå, og har styrken min i det kreative. Jeg har coachet og veiledet hundrevis av elever og lærere gjennom årenes løp og har musikk og mennesker som mine største lidenskaper.

Ola Håkon Svendsen

Drifts- og logistikkansvarlig

Ola Håkon har jobbet i Muno siden tidenes morgen (nesten) og begynte her som gitarlærer i 2007. Siden da har han innehatt mange stillinger, både som gitar- og bandlærer, og i de siste årene som ren administrativ medarbeider. Ola Håkon spiller gitar i metalbandet Musth og bluestrioen Plow, og har utdannning fra NISS. «Det er utrolig inspirerende å få lov å være med å fasilitere for at flere både barn og voksne får musikk som en helt naturlig del av livene sine – jeg vet jo selv hvor mye glede det har gitt meg opp gjennom livet! Det å se elevene og lærerne våre ha små magiske øyeblikk sammen – DET er grunn nok for å stå opp om morgenen!»

Marius Loftesnes

Fagledelse, forskning og utvikling

et bilde av fagansvarlig Marius Loftesnes

Marius er en svært erfaren og allsidig lærer, med lang universitets- og høgskoleutdanning innen musikk, forskning og pedagogikk. I tillegg til å være aktiv musiker, er han også konsertarrangør og musikkprodusent. Marius er faglig leder hos Muno, og har store ansvarsoppgaver innen rekruttering og veiledningsarbeid for alle Munos lærere. I tillegg til dette jobber han med utvikling av nye kurstilbud, og forsker samtidig på de nye (og eksisterende) tilbudene for at Muno skal kunne tilby det beste for sine elever. Marius underviser også i sang, gitar, bass, piano/synth og samspill, i tillegg til å være avdelingsleder i Asker.

Marius’ pedagogiske perspektiv bygger på non-lineær utviklingsteori, som blant annet fokuserer på læring og utvikling gjennom gode medmenneskelige relasjoner, der eleven selv har en aktiv rolle i å utvikle rammene for undervisningen.

Amanda Bäcklin Hatlevik

HR-koordinator, Avdelings-koordinator 

I jobben som avdelingsleder-koordinator er det å bygge miljø innad i MUNO et av mine største hjertepunkter. Jeg brenner for at mine kollegaer skal ha det bra på jobb, føle
at de er del av noe større og at de føler trygghet ved at det alltid er noen de kan snu seg til for hjelp, veiledning eller bare en hyggelig prat. Min jobb er å koordinere de ulike avdelingene, hjelpe avdelingslederne og se til at de har det de trenger (både av informasjon og materiale).

Jeg gikk ut av Berklee College of Music som Summa Cum Laude i 2016 og har siden det bodd i Oslo og drevet aktivt som sanger, låtskriver og musiker under navnet Amanda Bäcklin. Jeg jobber selv som sanglærer i MUNO og avdelingsleder ved MUNO Majorstuen og MUNO Oslo Sentrum.

Paige Leslie

Design og produktutvikling

Paige er fra USA, hvor hun hørte mye på popmusikk under oppveksten. Hun har en bachelorgrad fra Paul McCartneys Liverpool Institute for Performing Arts (LIPA) i Storbritannia hvor hun hadde Songwriting og Performance som hovedfag samt vokal som hovedinstrument.

De siste 10 årene har hun jobbet som låtskriver og artist, hvor hun har skrevet for både sync og publishing inkl. No Sheet Music og Third Side Music. Hun har også gitt ut egen musikk og jobbet innen PR og markedsføring i de siste 2 årene.

Torgeir Lyby Vegge

Kundeservice og lærersupport

Jeg har vært en musikkinteressert gladgutt siden jeg var liten. Første instrument var kornett i korps, som etter hvert ble til tuba.

Senere tok jeg opp el-bassen, som har vært mitt hovedinstrument siden. I tillegg til jobben min på MUNO, jobber jeg som frilans bassist og instruktør/dirigent, og spiller i bandet Aspherium.

I MUNO hart jeg jobbet siden 2007 og stortrives med å spre musikkglede til alle jeg er i kontakt med.

Jeg har min utdannelse fra Musikklinja i Moss, Toneheim musikk-folkehøgskole, og deretter NISS (heter nå Westerdals) – utøvende musiker i populærmusikk.

Jeg har hatt, og har, vanvittig stor glede av musikken og ønsker at alle skal ha muligheten til å oppleve musikkens mange sider. Det å lære seg et instrument kan gi et helt nytt perspektiv på hvordan man lytter til musikk. Brått skjønner man hva som ligger bak den fete lyden til favorittgitaristen, eller hvordan vokalisten kommer opp på den høye tonen.

 

Per Inge Flønæs

Kundeservice og lærersupportet svart hvit bilde av Per Inge Flønæs

Musikk har alltid vært en viktig del av livet mitt. I ung alder plukket jeg opp gitaren og har hatt den med meg siden. Også som lytter har mange artister har stor innvirkning på meg. For meg finnes det ikke en eneste situasjon som ikke blir bedre med riktig musikk.

Ved å ha jobbet innen flere avdelinger i Muno har det gitt meg god innsikt i vår visjon og våre daglige prosesser. Dette gir meg et godt utgangspunkt til å utføre min rolle som lærer- og elevsupport. Jeg ønsker at veien til musikkglede skal være kort og tilgjengelig for alle. Trygghet og trivsel er det viktigste grunnlaget for læring og jeg ønsker at det skal være enkelt å ta opp utfordringer man kan møte på veien.

Frida Catarina Rodrigues

Teamleder: booking og elevrådgivning

Bilde av Frida Catarina ROdrigues

Mitt første møte med musikken var som barn der jeg våknet hver søndag morgen til fado eller jazz spilt fra stua. Senere ble jeg introdusert for Frank Zappa, Eric Clapton og andre artister min far mente det var viktig å kjenne til. Men som det 90-tallsbarnet jeg er så ble kjærligheten likevel størst for Britney Spears, Vengaboys og Aqua (og er det kanskje enda).

Jeg fant mitt uttrykk gjennom piano, og ble etter hvert en aktiv Ten-Singer der kor, dans og drama preget livet i stor grad. Med piano som hovedinstrument fant jeg min vei inn på musikklinja, og utdannet meg senere innen fotokunst og som «Faglærer i Design, Kunst og Håndverk».

I MUNO jobber jeg som en del av bookingteamet, der jeg sørger for at hver enkelt elev kommer til en lærer de vil trives med, og i gang med et opplegg som passer dem. Jeg ser frem til en hyggelig samtale, og gleder meg til å hjelpe deg med å ta det første steget på veien videre i din musikalske reise.

 

Freddy Kolseth

Booking og elevrådgivning

Musikk og gitarspill har alltid vært den store interessen så jeg satset på høyere musikkutdannelse og tok eksamen på Norges musikkhøyskole med klassisk gitar som hovedinstrument. Jeg har også studert komposisjon og har gode kunnskaper om  de fleste instrumenter. Jeg kom inn i Muno

som gitarlærer og etter kort tid begynte jeg også å jobbe i administrasjonen på Muno. Her jobber jeg i bookingteamet og har gleden av å hjelpe i gang deg som ønsker å berike livet ditt med musikk enten du vil ha  musikk som en fin hobby eller om du tenker å satse profesjonelt. Jeg håper du vil være med og ser fram til en hyggelig samtale med deg om musikk og  musikktimer!

 

Tommy Wenes

Booking og elevrådgivning

Mitt musikalske liv startet i korps som ung herremann og jeg lærte raskt at musikkBilde av Tommy Wenes var en stor del av det som gav meg glede i hverdagen! Jeg spilte i korps i 11 år før ungdomstid og det å være litt mere med i tiden førte meg mot gitarens land. Jeg ble stort inspirert av band som Metallica, Led Zeppelin, Dire Straits som fattern og min mor mente var viktig at jeg forstod viktigheten av, og mere moderne band som Killswitch Engage, August Burns Red, Alter Bridge etc kom når jeg ble en mere selvtenkende of kreativt utfoldende person. Jeg tok steget mot å utdanne meg mere musikalsk, men som den band-rebelen jeg var, så stolte jeg mere på mitt gehør og “feel” for å lære låter sammen med bandet, enn å fortsette på lærebiten, som jeg angrer på idag, og har begynt å kikke på igjen i større grad i voksen alder. Om du sitter i samma båt, er MUNO uten tvil beste stedet å starte!

Siden min glede for improvisasjon var så sterk på instrument, endte jeg også opp med en faglig vei der mye av det samme spilte inn, nemlig salg. Jeg har jobbet med dette i over ti år og jeg følte at det beste hadde vært å kunne kombinere disse to som jeg har en så sterk forkjærlighet for, som da førte meg inn i Muno!

I Muno er jeg en del av Booking teamet, der det er min oppgave å føre deg inn i din musikalske drøm og verden av muligheter. Enten du vil prøve som helt ny og fersk, børste støv av gamle ferdigheter, eller bare rett og slett sørge for at den aller siste finpussen på dine allerede sinnsyke ferdigheter blir gjort, så finner jeg akkurat den DU trenger for å oppnå akkurat det! Jeg ser frem til å ha en kjempefin samtale med deg og tilrettelegge for et fantastisk herlig førstesteg hos oss inn i din musikkglede!

 

William Koster Parker

Booking og elevrådgivningBilde av William Koster Parker

Jeg fikk mitt første møte med musikk på gitar kurs som barn, gitar læreren min introduserte meg til elektronisk musikk produksjon og som 9-åring syntes jeg det var det kuleste i verden å kunne sample og designe mine egne lyder.

Jeg har drevet med digital markedsføring av musikk for alt i fra store plateselskaper til individuelle hobby artister hvor fokuset mitt har vært på å finne talenter for å hjelpe dem å vokse som artist og bli hørt av sin målgruppe.

Jeg har hatt gleden av å være med å produsere og utgi egne produksjoner samt å få være co-producer på mange spennende prosjekter. Jeg finner også stor glede i være DJ og få dele min musikk med andre og for meg er det noe helt spesielt å få skape en unik og engasjerende opplevelse for andre.»