Jon Aabakken

Daglig leder

Jeg drømmer om en verden der alle er trygge på å synge, og hvor
mange flere kan spille et instrument. Jeg drømmer om dette fordi jeg gjennom hele livet har sett hvordan musikk skaper trygghet, trivsel, mening og mestring for folk i alle aldre og samfunnslag. Min oppgave er å styre Muno i retning av denne drømmen, og å sørge for at alle som er en del av reisen er har det så bra som mulig! Jeg spiller mange instrumenter på et middels nivå, og har styrken min i det kreative. Jeg har coachet og veiledet hundrevis av elever og lærere gjennom årenes løp og har musikk og mennesker som mine største lidenskaper.

Amanda Bäcklin Hatlevik

HR-koordinator, Avdelings-koordinator 

Bilde av Amanda HatlevikI jobben som avdelingsleder-koordinator er det å bygge miljø innad i MUNO et av mine største hjertepunkter. Jeg brenner for at mine kollegaer skal ha det bra på jobb, føle
at de er del av noe større og at de føler trygghet ved at det alltid er noen de kan snu seg til for hjelp, veiledning eller bare en hyggelig prat. Min jobb er å koordinere de ulike avdelingene, hjelpe avdelingslederne og se til at de har det de trenger (både av informasjon og materiale).

Jeg gikk ut av Berklee College of Music som Summa Cum Laude i 2016 og har siden det bodd i Oslo og drevet aktivt som sanger, låtskriver og musiker under navnet Amanda Bäcklin. Jeg jobber selv som sanglærer i MUNO og underviser i Oslo.

Torgeir Lyby Vegge

Kundeservice og lærersupport

Jeg har vært en musikkinteressert gladgutt siden jeg var liten. Første instrument var kornett i korps, som etter hvert ble til tuba.

Senere tok jeg opp el-bassen, som har vært mitt hovedinstrument siden. I tillegg til jobben min på MUNO, jobber jeg som frilans bassist og instruktør/dirigent, og spiller i bandet Aspherium.

I MUNO hart jeg jobbet siden 2007 og stortrives med å spre musikkglede til alle jeg er i kontakt med.

Jeg har min utdannelse fra Musikklinja i Moss, Toneheim musikk-folkehøgskole, og deretter NISS (heter nå Westerdals) – utøvende musiker i populærmusikk.

Jeg har hatt, og har, vanvittig stor glede av musikken og ønsker at alle skal ha muligheten til å oppleve musikkens mange sider. Det å lære seg et instrument kan gi et helt nytt perspektiv på hvordan man lytter til musikk. Brått skjønner man hva som ligger bak den fete lyden til favorittgitaristen, eller hvordan vokalisten kommer opp på den høye tonen.

 

Per Inge Flønæs

Kundeservice og lærersupportet svart hvit bilde av Per Inge Flønæs

Musikk har alltid vært en viktig del av livet mitt. I ung alder plukket jeg opp gitaren og har hatt den med meg siden. Også som lytter har mange artister har stor innvirkning på meg. For meg finnes det ikke en eneste situasjon som ikke blir bedre med riktig musikk.

Ved å ha jobbet innen flere avdelinger i Muno har det gitt meg god innsikt i vår visjon og våre daglige prosesser. Dette gir meg et godt utgangspunkt til å utføre min rolle som lærer- og elevsupport. Jeg ønsker at veien til musikkglede skal være kort og tilgjengelig for alle. Trygghet og trivsel er det viktigste grunnlaget for læring og jeg ønsker at det skal være enkelt å ta opp utfordringer man kan møte på veien.

 

Freddy Kolseth

Booking og elevrådgivning

Musikk og gitarspill har alltid vært den store interessen så jeg satset på høyere musikkutdannelse og tok eksamen på Norges musikkhøyskole med klassisk gitar som hovedinstrument. Jeg har også studert komposisjon og har gode kunnskaper om  de fleste instrumenter. Jeg kom inn i Muno

som gitarlærer og etter kort tid begynte jeg også å jobbe i administrasjonen på Muno. Her jobber jeg i bookingteamet og har gleden av å hjelpe i gang deg som ønsker å berike livet ditt med musikk enten du vil ha  musikk som en fin hobby eller om du tenker å satse profesjonelt. Jeg håper du vil være med og ser fram til en hyggelig samtale med deg om musikk og  musikktimer!