Jon Aabakken

Daglig leder

Jeg drømmer om en verden der alle er trygge på å synge, og hvor
mange flere kan spille et instrument. Jeg drømmer om dette fordi jeg gjennom hele livet har sett hvordan musikk skaper trygghet, trivsel, mening og mestring for folk i alle aldre og samfunnslag. Min oppgave er å styre Muno i retning av denne drømmen, og å sørge for at alle som er en del av reisen er har det så bra som mulig! Jeg spiller mange instrumenter på et middels nivå, og har styrken min i det kreative. Jeg har coachet og veiledet hundrevis av elever og lærere gjennom årenes løp og har musikk og mennesker som mine største lidenskaper.

Ola Håkon Svendsen

Drifts- og logistikkansvarlig

Ola Håkon har jobbet i Muno siden tidenes morgen (nesten) og begynte her som gitarlærer i 2007. Siden da har han innehatt mange stillinger, både som gitar- og bandlærer, og i de siste årene som ren administrativ medarbeider. Ola Håkon spiller gitar i metalbandet Musth og bluestrioen Plow, og har utdannning fra NISS. «Det er utrolig inspirerende å få lov å være med å fasilitere for at flere både barn og voksne får musikk som en helt naturlig del av livene sine – jeg vet jo selv hvor mye glede det har gitt meg opp gjennom livet! Det å se elevene og lærerne våre ha små magiske øyeblikk sammen – DET er grunn nok for å stå opp om morgenen!»

Marius Loftesnes

Fagledelse, forskning og utvikling

Marius er en svært erfaren og allsidig lærer, med lang universitets- og høgskoleutdanning innen musikk, forskning og et bilde av fagansvarlig Marius Loftesnespedagogikk. I tillegg til å være aktiv musiker, er han også konsertarrangør og musikkprodusent. Marius er faglig leder hos Muno, og har store ansvarsoppgaver innen rekruttering og veiledningsarbeid for alle Munos lærere. I tillegg til dette jobber han med utvikling av nye kurstilbud, og forsker samtidig på de nye (og eksisterende) tilbudene for at Muno skal kunne tilby det beste for sine elever. Marius underviser også i sang, gitar, bass, piano/synth og samspill, i tillegg til å være avdelingsleder i Asker.

Marius’ pedagogiske perspektiv bygger på non-lineær utviklingsteori, som blant annet fokuserer på læring og utvikling gjennom gode medmenneskelige relasjoner, der eleven selv har en aktiv rolle i å utvikle rammene for undervisningen.

Paige Leslie

Design og produktutvikling

Paige er fra USA, hvor hun hørte mye på popmusikk under oppveksten. Hun har en bachelorgrad fra Paul McCartneys Liverpool Institute for Performing Arts (LIPA) i Storbritannia hvor hun hadde Songwriting og Performance som hovedfag samt vokal som hovedinstrument.

De siste 10 årene har hun jobbet som låtskriver og artist, hvor hun har skrevet for både sync og publishing inkl. No Sheet Music og Third Side Music. Hun har også gitt ut egen musikk og jobbet innen PR og markedsføring i de siste 2 årene.

Anniken Kullebund

Booking og elevrådgivning

Jeg jobber som elevrådgiver/bookingleder hos Muno og er også med i markedsførings-teamet vårt. Musikkinteressen min har vært en stor del av livet mitt så lenge jeg kan huske, og i dag holder jeg aktivt på med både låtskriving, sang og produksjon av eget materiale (jeg er også tidligere Muno-elev både med MAP og sangkurs).

Jeg er veldig opptatt av å kunne yte best mulig kartlegging og oppfølging av elevene våre- for det er noe magisk som skjer når elever får riktig lærer og kan ta fatt på den musikalske reisen sin. Følelsen av å hjelpe noen i gang med en lidenskap/interesse som gir de glede, sinnsro og mestringsfølelse er uten tvil den beste delen av jobb-hverdagen min. Jeg gleder meg til å snakke med deg!

Freddy Kolseth

Booking og elevrådgivning

Musikk og gitarspill har alltid vært den store interessen så jeg satset på høyere musikkutdannelse og tok eksamen på Norges musikkhøyskole med klassisk gitar som hovedinstrument. Jeg har også studert komposisjon og har gode kunnskaper om  de fleste instrumenter. Jeg kom inn i Muno

som gitarlærer og etter kort tid begynte jeg også å jobbe i administrasjonen på Muno. Her jobber jeg i bookingteamet og har gleden av å hjelpe i gang deg som ønsker å berike livet ditt med musikk enten du vil ha  musikk som en fin hobby eller om du tenker å satse profesjonelt. Jeg håper du vil være med og ser fram til en hyggelig samtale med deg om musikk og  musikktimer!

Helene Alfheim Lie

Booking og elevrådgivning

Min musikalske reise begynte i ung alder med kor, som gikk over i å spille i mitt lokale korps, hvor jeg spilte fløyte i 10 år. Gjennom hele veien har musikk vært en stor og viktig del av hverdagen. Nå er jeg også så heldig og får ta pianotimer hos Muno selv!

Jeg er veldig glad får ha min læreplass her, hvor musikken er så stort verdsatt. Som en del av booking teamet ønsker jeg å kunne hjelpe andre med å finne sin musikalske lidenskap og være til hjelp med hva en det skulle være. Vet også av egen erfaring hvor viktig det er å finne en riktig lærer for akkurat det du ønsker å lære. Jeg vil gjerne ta en prat med deg!

Per Inge Flønæs

Kundeservice og lærersupportet svart hvit bilde av Per Inge Flønæs

Musikk har alltid vært en viktig del av livet mitt. I ung alder plukket jeg opp gitaren og har hatt den med meg siden. Også som lytter har mange artister har stor innvirkning på meg. For meg finnes det ikke en eneste situasjon som ikke blir bedre med riktig musikk.

Ved å ha jobbet innen flere avdelinger i Muno har det gitt meg god innsikt i vår visjon og våre daglige prosesser. Dette gir meg et godt utgangspunkt til å utføre min rolle som lærer- og elevsupport. Jeg ønsker at veien til musikkglede skal være kort og tilgjengelig for alle. Trygghet og trivsel er det viktigste grunnlaget for læring og jeg ønsker at det skal være enkelt å ta opp utfordringer man kan møte på veien.

Anna Abouradoine

Kundeservice og lærersupport

Min jobb som elevrådgiver i Muno er å sørge for at våre elever og lærere blir hørt og får den hjelpen de trenger, uansett hva henvendelsen dreier seg om. Min hjertesak i Muno er at dialogen mellom oss og elever/lærere skal være positiv og imøtekommende, og at alle som er i kontakt med kundeservice får en bedre dag!

Jeg har selv vært Muno-elev på bass, og dette har gjort at jeg kan se ting fra flere perspektiv i dialog med elever og lærere som bidrar til at alle som tar kontakt med oss får den beste hjelpen og rådgivningen de kan få. Jeg ser frem til å hjelpe deg på din musikalske reise!

Torgeir Lyby Vegge

Kundeservice og lærersupport

Jeg har vært en musikkinteressert gladgutt siden jeg var liten. Første instrument var kornett i korps, som etter hvert ble til tuba.

Senere tok jeg opp el-bassen, som har vært mitt hovedinstrument siden. I tillegg til jobben min på MUNO, jobber jeg som frilans bassist og instruktør/dirigent, og spiller i bandet Aspherium.

I MUNO hart jeg jobbet siden 2007 og stortrives med å spre musikkglede til alle jeg er i kontakt med.

Jeg har min utdannelse fra Musikklinja i Moss, Toneheim musikk-folkehøgskole, og deretter NISS (heter nå Westerdals) – utøvende musiker i populærmusikk.

Jeg har hatt, og har, vanvittig stor glede av musikken og ønsker at alle skal ha muligheten til å oppleve musikkens mange sider. Det å lære seg et instrument kan gi et helt nytt perspektiv på hvordan man lytter til musikk. Brått skjønner man hva som ligger bak den fete lyden til favorittgitaristen, eller hvordan vokalisten kommer opp på den høye tonen.

Amanda Bäcklin Hatlevik

HR-koordinator, Avdelings-koordinator 

I jobben som avdelingsleder-koordinator er det å bygge miljø innad i MUNO et av mine største hjertepunkter. Jeg brenner for at mine kollegaer skal ha det bra på jobb, føle
at de er del av noe større og at de føler trygghet ved at det alltid er noen de kan snu seg til for hjelp, veiledning eller bare en hyggelig prat. Min jobb er å koordinere de ulike avdelingene, hjelpe avdelingslederne og se til at de har det de trenger (både av informasjon og materiale).

Jeg gikk ut av Berklee College of Music som Summa Cum Laude i 2016 og har siden det bodd i Oslo og drevet aktivt som sanger, låtskriver og musiker under navnet Amanda Bäcklin. Jeg jobber selv som sanglærer i MUNO og avdelingsleder ved MUNO Majorstuen og MUNO Oslo Sentrum.