Vil du lære om samspill og bli bedre på å spille med andre? Bli med på Jam-Nights hos Muno!

 

Vil du prøve å synge og spille musikk med andre? Som Muno-elev kan du bli med på jam-nights hvor du får øve på samspill med en profesjonell musiker som veileder. I Muno synes vi nemlig at det å spille med andre er noe av det beste med å drive med musikk.

Hva er Jam-Nights, og hva koster det?

Muno arrangerer fem jam-nights per semester hvor du hver kveld får øve på samspill i ca. én time med en profesjonell musiker som veileder. Veilederen hjelper deg og de andre elevene med å:

  • Velge låter dere vil lære å spille sammen
  • Arrangere låten så den passer for instrumentene i gruppen
  • Lære hvordan dere kan få låten til høres best mulig ut som gruppe
  • Bli skikkelig gode på å spille sammen

Totalpris per elev er kun 500,-  og inkluderer alle fem Jam-Nights! Betaling gjøres via faktura som sendes etter påmelding er utført.

Fordi dette er gruppearbeid så må man delta på alle fem kveldene, og påmelding er bindende etter at påmeldingsfristen er utløpt. Påmelding gjøres sammen med læreren på dine vanlige undervisningstimer hos Muno.

 

Hvordan deler vi inn grupper?

De påmeldte elevene deles i grupper på 3-7 deltagere basert på alder/nivå.  I utgangspunktet vil veilederen lage grupper basert på alder, men det hender vi avviker fra dette av hensyn til antall påmeldte og/eller nivå-forskjeller på deltagerne. Dersom det er nok påmeldte i hver aldersgruppe vil gruppene deles inn slik: 

  • Første aldersgruppe for kvelden: Barn 8-12 år (Nedre aldersgrense er 8 år) – Fokus på å ha det gøy med samspill (én større gruppe med opptil 8 deltagere)
  • Andre aldersgruppe for kvelden: Ungdom 13-17 år – Fokus på å øve inn noe så som er kult å fremføre (Mindre grupper på 3-4 deltagere)
  • Tredje aldersgruppe for kvelden: Voksne 18+ år – Fokus på å øve inn noe så som er kult å fremføre – litt mer fokus på kvalitet (Mindre grupper på 3-4 deltagere)

 

Hva gjør vi på de fem Jam-Nightsene?

Den første kvelden blir dere litt kjent før dere avgjør sammen med veilederen hvilken låt dere skal øve inn. Resten av kvelden går med på å lære låten så godt som mulig. Du og de andre deltagerne øver på  låten hver for dere hjemme frem til neste jam-night, hvor dere øver videre på samspillet sammen med veilederen deres. Dette gjentar dere frem til den siste jam-night. Låtene som øves inn kan også fremføres på Munos semesterkonsert i slutten av semesteret dersom alle i gruppen har lyst til det. 

 

Datoer og informasjon for Jam-Nights våren 2024

Våren 2024 vil Munos fem jam-nights bli avholdt. Se mer informasjon ved å klikke på din avdeling under. Påmeldingen starter mandag 12. februar, påmeldingsfrist er søndag 17. mars.

Asker

Drammen

Oslo Hellerud og Majorstuen

Kristiansand

Lillestrøm

Moss

Oslo Sentrum og Snarøya

Sandefjord og Tønsberg

Stavanger og Sandnes

Trondheim – har dessverre ikke Jam-nights dette semesteret

Ålesund

 

Jam-Nights er kun for elever ved Muno. Er du ikke elev hos Muno ennå? Begynn med en gratis prøvetime, eller prøveperiode for å se hvordan du trives hos oss!