Vil du bli tryggere og bedre på å opptre?

I Muno  mener vi at å øve på å fremføre er en viktig del av musikkutdanningen til våre elever. Vi har gjennom årenes løp sett tusener av elever fremføre det de jobber med på semstererkonsert, og vi ser stadig hvordan dette styrker både motivasjon og selvtillitt. Blir du med denne gangen? (Påmeldingsskjema ligger nederst på siden – Påmeldingsfrist er søndag 21. mai – Påmelkding/avmelding gjøres helst sammen med lærer på timen, eller elever må registreres som deltagende eller ikke-deltagende)

Hver Muno-avdeling arrangerer hvert semester tre konserter på konsertdagen; én for barn, én for ungdom og én for voksne – og alle nivåer og instrumenter er velkomne til å delta. Ved store variasjoner i nivå og antall påmeldte kan aldersgrupper slås sammen dersom dette antas å gi en bedre opplevelse for deltagerne. Målet er å skape en så god totalopplevelse som mulig for alle som deltar.  

Du kan selv velge om du vil fremøre solo, sammen med læreren, sammen med en annen elev/lærer, eller om dere skal sette sammen en gruppe. Dette avtaler du ved å snakke med læreren din på timen. Lærer sørger for at du blir registrert i påmeldingsskjemaet. Har du deltatt på jam-nights kan du delta med gruppen din derfra hvis dere ønsker det. Husk at Munos semsterkonserter ikke er et show eller talentkonkurranse, men en trygg og hyggelig arena for å øve på å fremføre! Her er det lov å spille/synge feil, og til og med starte låten på nytt hvis man trenger det.

 

Tid og sted for semesterkonserter

Våren 2023 avholdes semesterkonsertene helgen 2. – 4. juni, så hold av helgen. Nedenfor finner du dag sted og foreløpig tidsramme for din konsert. Konkret konsertprogram, klokkeslett for oppmøte, og annen praktisk informasjon blir sendt direkte til elever og lærere fra hver enktelt skoles konsertansvarlig senest uken før konserthelgen, eller så fort vi har fått endelig oversikt over alle påmeldte.

 • Asker: Fredag 2. juni, ca 15:00 – 21:00 – Radar Scene, Kirkeveien 206B, 1383 Asker
 • Drammen: Lørdag 3.juni kl 13:00 – 17:30, Muno Drammen. Grønland 57
 • Kristiansand: Søndag 4. juni kl. 15:00 – 17:00, Muno Kristiansand, Industrigata 5
 • Lillestrøm: Lørdag 3. juni, 12:45-19:00 (m. lydprøver), Folkets Hus: Strømsveien 61, 2010 Strømmen
 • Moss: Torsdag 1. juni, ettermiddagstid, Muno Moss, Jernbanegata 1, 1500 Moss
 • Oslo Majorstuen og Hellerud: Søndag 4. juni, 10:30-16:30, Preprodrommet på Øvingshotellet, Trondheimsveien 2 H, 0560
 • Oslo Sentrum og Snarøya: Lørdag 3. juni, Oslo 10:30-16:30, Preprodrommet på Øvingshotellet, Trondheimsveien 2 H, 0560
 • Sandefjord og Tønsberg: Lørdag 3. juni, kl. 12:00 – 17:00, Sandar Menighetshus (Bjerggata 56, 3210 S.fjord)
 • Stavanger og Sandnes: Søndag 4. juni, Muno Stavanger, Møllegata 37, 4008 Stavanger
 • Trondheim: Lørdag 3. juni, ca kl.10:00 – 15:00, Trykkeriet scene Olav Tryggvasons gt. 5
 • Ålesund: Eksakt dato kommer, blir på Muno Ålesund

Deltagelse på konsert avtales på undervisningstime sammen med lærer, slik at lærer kan sørge for koordinering med kollegaer og elever, samt sørge for at påmelding gjøres riktig i systemene våre. Viktig at alle elever registreres i skjemaet som enten deltagende eller ikke-deltagende.

For å forberede oss best mulig til live-opptredener vil vi oppfordre alle elever og lærere om gjøre noen «minikonserter» på de ukentlige timene frem mot konserten . På disse dagene kan elev og lærer starte sin time som vanlig: litt oppvarming og gjennomkjøring av repertoar, og så mot slutten av timen invitere venner, foreldre eller andre lærere inn på timen for en liten fremføring slik at eleven blir vant til å fremføre før kosnerten. 

 

Vil du ikke opptre? Bli med som crew eller publikum!

Vil du ikke opptre? Det er mye som ligger bak en god konsert, og vi kan trenge din hjelp! Du kan hjelpe med lyd, lys, sceneteknikk, servering, mottak av publikum, eller noe annet nyttig som vil gjøre konserten ekstra fin for alle. I det minste håper vi du deltar som publikum slik at du er med på å heie på de som opptrer, og slik at du selv får ny inspirasjon. Det er masse å lære av å se andre opptre! Uansett hvordan du deltar, eller om du ikke skal delta i det hele tatt, mp skjemaet fylles ut. 

 

Avspasering siste uke i skoleruten på grunn av konsert 

På grunn av konserten avspaserer vi siste uken i skoleruten vår hvert semester. Se Munos skolerute her: https://muno.no/skolerute/