Nå får alle lærere og elever i Muno tilgang til verdens enkleste og beste browser-baserte musikkstudio, speiallaget for online samarbeid og fjernundervisning.

Fra våre gode venner i Soundtrap har vi fått gratis lisenser til alle lærere og elever i Muno frem til sommeren. Soundtrap er verdens beste og enkleste browser-baserte verktøy for å skape musikk, laget spesielt med tanke på remote-collaboration og fjernundervisning. Her vil lærere og elever få muligheten til å spille inn og lage musikk rett i browser (Chrome er anbefalt), og alle kan samarbeide og kommunisere online.

Soundtrap kan brukes til å lage låter sammen med andre, spille inn leksjoner og øvelser sammen med lærer, og til å kommunisere via både tekst og video mens man samarbeider. Munos lærere får fortløpende opplæring og support på hvordan de kan dra full utnytte av Soundtrap som platform for fjernundervisning. Lærere vil invitere sine elever inn til Soundtrap på en trygg måte. Vi har satt opp “Walled Gardens” slik at elever ikke får mulighet til å kontakte folk utenfor Muno via plattformen slik at det skal være trygt for elever i alle alder å bruke plattformen.

Lurer du på hva Soundtrap er og hvordan det fungerer? Her er noen korte video-tutorials for å komme i gang, så kan du begynne å gjøre deg kjent med dette verktøyet!