Låtskriving

Vil du utvikle deg som låtskriver 

Har du halvferdige låter som du aldri blir helt ferdig med? Har du skrevet noen låter du synes er bra men ikke helt vet hva du skal gjøre videre? Lurer du på om låtene dine egentlig er gode nok?

På Munos kurs i låtskriving setter vi ditt unike kreative uttrykk i fokus, og hjelper deg med å øke produksjonen og kvaliteten på låtene dine, med formålet at du skal skrive mest mulig og best mulig. Når låtene dine er ferdige kan vi hjelpe deg videre med produksjon og utgivelse. Det legges til rette for samhandling mellom låtskrivere og elever på Munos øvrige kurs med fokus på ferdigstilling av musikalske verk.  

Låtskriverkurset er en plattform for personlig utvikling for låtskrivere uansett alder, nivå og bakgrunn, eller hvorvidt man anser seg selv for å være artist/utøver eller en som skriver for andre.  Låtskrivingstimene undervises én-til-én, og hver time tar utgangspunkt i det eleven tar med seg inn på timen. Våre lærere er profesjonelle låtskrivere med internasjonal erfaring og utdannelse i låtskriving, komposisjon og musikkproduksjon.

Bestill gratis prøvetime

Skoler med dette kurset