Trommekurs

Vil du bli bedre på trommer?

Du kan bli bedre enn du kan forestille deg! Våre trommelærere kan gi deg personlig tilpasset opplæring på trommesett. Trommelæreren har din musikalitet og musikksmak i fokus, og tilpasser undervisningen etter nivå, alder og ambisjoner slik at du får utvikle deg i det tempoet du vil. Du kan selv bestemme hvilke sjangere du vil fordype deg i, som for eksempel pop, rock, soul RnB eller klassisk, og du kan også lære å spille etter noter. Våre trommepedagoger tar i mot både barn, ungdom og voksne på akke nivåer.

 

Hos oss vektlegger vi ulike rytmer, figurer, jobber med overganger i undervisningen og du får grunnleggende ferdigheter som gir deg en god rytmisk sans. Vi jobber med din sjanger som utgangspunkt, med deg i fokus og hjelper deg gjerne om du er nybegynner eller viderekommen, ung eller gammel. Du vil få en personlig trommeinstruktør som hjelper deg skritt for skritt mot målet ditt, enten det er å kunne spille de kuleste tromme-riffene i verden, eller vil bli en trommis i rockeband og kunne spille sammen med andre. Ring oss i dag og kom i gang!

Musikkskolen i Oslo Sentrum

Lær å spille eller å synge sentralt i Oslo - kvalitetsundervisning etter dine ambisjoner. Vi underviser barn, ungdommer og voksne enten du drømmer om å leve av musikk eller ha en fin hobby. Musikkskolen i Oslo sentrum holder til på Øvingshotellet, som er Oslo sitt største, mest avanserte øvingshus for musikere. De fleste norgeskjente artister og band har før eller siden vært innom her. Kanskje du treffer ditt store idol på vei til timen? Undervisningsrommene har topp fasiliteter og resepsjonen har en mini-kiosk og myke sofaer for ledsagere. Muno musiker- og artistprogram er også tilgjengelig i Oslo.  
Bestill gratis prøvetime