Er du mellom 12 og 25 år gammel og kunne tenke deg å prøve deg som medlem av et band, eller å utvikle deg som soloartist? MAP gir deg snarveien inn i musikkindustrien.

MAP (Musiker & Artist Program) er skapt av profesjonelle musikere, for å gi deg opplevelsene du trenger for å blomstre musikalsk. På MAP får du være med på alt fra låtskriving til ferdig utgitt låt på Spotify, med tilhørende konsertvirksomhet. Du vil også få  jobbe med kjente musikere, produsenter og artister. Tidligere deltagere i MAP har vunnet Band Battle, turnert med Honningbarna, varmet opp for Karpe Diem, og deltatt på Norske Talenter og MGP Junior. Instruktørene består av medlemmer fra Norges største punk-rock-band Honningbarna, som har vunnet “beste live-artist” på både P3 Gull og Spellemannsprisen, samt vokal- og artistcoacher med bred erfaring som artister. Vil du vite mer?  Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg for en uforpliktende prat.

Interesseskjema MAP

  • Vi vil gjerne vite hvor lenge du har drevet med musikk, om du har spilt med andre før, og om du har konserterfaring fra tidligere.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.