Nytt år nye muligheter

Det er kanskje en klisjé, men et nytt år kan ofte være en fin måte å starte fra scratch. Og hvorfor ikke gjøre musikk til en større del av livet i 2018?

Det er ikke uvanlig å ha nyttårsforsetter. Noen skal kanskje jobbe hardere på skole, andre skal kanskje trene oftere og spise sunnere. Men har du tenkt på at det går an å gjøre noe i det kommende året som gir deg glede og utvikler deg samtidig?

Vi tilbyr undervisning på en rekke instrumenter og tar imot alle som ønsker å berike livene sine med musikk, uavhengig av nivå. Ja, det er kanskje tradisjon å ha nyttårsforsetter som går ut på at man er strengere med seg selv. Men man skal ikke undervurdere viktigheten av å prioritere noe som gir en glede og som utfordrer på samme tid.

Kanskje har du spilt luftgitar til favorittartisten mange ganger, men aldri tatt steget for å lære gitar på ekte? Eller kanskje lærte du Lisa gikk til skolen på piano, men stoppet der. Eller kanskje liker du bare å synge og skulle ønske at du kunne lære det litt bedre.

Uansett ambisjonsnivå er det viktig for oss å oppfylle dine ønsker innenfor musikk, og med uforpliktende prøvetimer eller gode tilbud på prøveperioder er vi sikre på at musikk virkelig kan være med å prege ditt 2018 til det bedre! Så hvorfor ikke skyve pliktene litt lengre bak i skuffen og gjøre plass til musikkglede i det nye året?