Nå kan du lære å synge og spille med privatlærer hjemmefra!

Det har aldri vært mer lettvint å bli flinkere til å spille eller synge. Alt du trenger er en telefon eller datamaskin med internett og webkamera, og vi kan gi deg personlige tilpassede privattimer hvor du enn befinner deg. Du starter med noen prøvetimer og tar veien videre derfra. Vi tar i mot elever i alle alder og nivåer, og du kan velge mellom mange instrumenter. Spesifiser ditt ønske i skjemaet nederst på siden.

Trygghet og trivsel
Vi vet at trygghet og trivsel er grunnlaget for god musikalsk utvikling. Hos Muno treffer du derfor de hyggeligste musikklærerne i landet.

Kvalitet
Kvalitet på undervisningen er avgjørende for din utvikling. Våre fagansvarlige samler daglig erfaringer fra 2 000 lærere og elever for å videreutvikle vårt didaktisk-metodiske rammeverk. Målet er at du skal få jobbe med det du selv synes er mest meningsfullt, og at du skal oppleve å bli bedre hver dag.

Teknologi
Du kan ta dine timer både på Skype, Messenger og FaceTime, og vi har et unikt verktøy som lar deg spille inn, programmere og mikse musikk rett i nettleseren din. Her kan du lage musikk med både læreren din, og med andre elever hvis du ønsker det.

Fornøydgaranti
Er du ikke fornøyd med timene dine? Ta kontakt så skal vi sørge for at du blir det. Vi har mange ressurser tilgjengelig, og vi gir oss ikke før du får den opplevelsen og utviklingen du ønsker deg.

Slik kommer du i gang

  1. Fyll ut og send inn skjemaet nedenfor
  2. Vi kontakter deg for å finne tid og lærer som passer for deg
  3. Gjennomfør timene og bestem deg for veien videre.

 

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.