Gjennom koronatiden har vi alle blitt mer vant til å møtes på nett, men hvordan er det egentlig å ta privattimer på sang eller instrument online?

Online-timer ble lansert våren 2020, og en elevundersøkelse blant Munos elever med 700 deltakere viser at 8/10 var veldig fornøyd med onlinetimer. Vi har jobbet mye med utvikling av våre online-timer siden den gang, og her har vi samlet en oversikt over fordelene:

✔️ Garantert 100% smittefritt.
✔️ Ta timer fra hvor som helst.
✔️ Ingen reise – Spar tid og penger.
✔️ Spar miljøet for CO2-utslipp.
✔️ Ingen pakking før og etter timen.
✔️ Du kan øve rett før og rett etter timen.
✔️ Tilgang til alle Muno-lærere i hele Norge.
✔️ Spennende muligheter med teknologi.
✔️ Fornøydgaranti fra første time.

Hvordan gjennomføres online-timer på Muno?

Hos oss treffer du lærere som setter deg og dine behov i fokus, med trygghet, trivsel, mening og mestring som verdigrunnlag. Vi tilpasser undervisningen etter det nivå, sjanger og tempo som passer deg best, og vi tar i mot både barn, ungdom og voksne. Du starter med noen prøvetimer og tar veien videre derfra.

Du kan ta dine timer både på Skype, Google Meet, Zoom, Messenger og FaceTime, og vi har et unikt verktøy som lar deg spille inn, programmere og mikse musikk rett i nettleseren din. Her kan du lage musikk med både læreren din, og med andre elever hvis du ønsker det.

Vi har fornøydgaranti! Er du ikke fornøyd med timene dine? Ta kontakt så skal vi sørge for at du blir det. Vi har mange ressurser tilgjengelig, og vi gir oss ikke før du får den opplevelsen og utviklingen du ønsker deg.

Slik kommer du i gang

  1. Fyll ut og send inn skjemaet nedenfor.
  2. Vi kontakter deg for å finne tid og lærer som passer for deg.
  3. Gjennomfør prøvetimene og bestem deg for veien videre.