Studio på Majorstuen

Har du musikk som du vil få spilt inn eller produsert? Book en dag i byens mest sentrale studio i hjertet av Bogstadveien.

Har du musikk som du vil få spilt inn eller produsert? I Munos prosjektstudio i Bogstadveien kan du få ditt musikkprosjekt, enten du har profesjonelle ambisjoner, et hobby-prosjekt, eller vil gjøre et stunt i forbindelse med begivenheter eller merkedager. Studioet er spesialbygd med akustikkbehandling, stemningsfullt innredet og utstyrt med profesjonelt lydutstyr fra Universal Audio, Røde, sE Electronics, Yamaha, Shure, Audio Technica mm.

Studioet leies ut på dagsbasis med Munos interne produsent og musikkproduksjonslærer Håvard Haugland, som ikke bare sørger for profesjonell kvalitetsinnspilling, men som også sørger for at du lærer verdifulle ting underveis.

Dagspriser for 8-timers dag med produsent og utstyr:

Ordinær pris: 10 000,- per dag

Pris for Muno-elever: 5000,- per dag

Andre avtaler er mulig ved behov – ta gjerne kontakt med skjemaet nedenfor for en uforpliktende samtale om ditt prosjekt.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Håvard har bachelorgrad fra Paul McCartney’s Liverpool Institute for Performing Arts, hvor han studerte Songwriting og Music Production. Han har undervist elever i alle aldre i mange år, og han har god erfaring med både gruppeundervisning og en-til-en undervisning. Håvard behersker godt alle populærmusikalske sjangre, som rock, pop og jazz. I tillegg til å være lærer er han aktiv som utøvende musiker og studioprodusent i Oslo, men har de siste 4 årene satt hovedfokuset på å jobbe og skrive i studiosammenheng sammen med artister. Har også erfaring med å skrive til briefs for bla. Warner/Chappell.


Tidligere prosjekter

Magnus Wærness – Livshistoria Di (2020)

Kristine Humerfelt – Break All Rules (2020)

Sara Leona – Break Free (2020)

Ana – The Kill (2020) 

Olaves – Take My Love Back (2020)

Olaves – This Thing We Do (2019)

Øyvind Weiseth – Glass (2019) 

Øyvind Weiseth – Plata Handla om D EP (2019)

Ellie Keegan – Heat (2017)


Fagleder musikkproduksjon

Håvard Haugland