Ta en gratis prøvetime

Vil du berike livet med økte musikalske evner? Vi lager et opplegg for deg basert på din alder, nivå og musikksmak.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Send inn skjemaet så vil en av våre musikalske forkjempere kontakte deg for en uforpliktende prat om prøvetimer på individuell undervisning hvor:

  • Du får inspirasjon og kunnskap fra en profesjonell musiker
  • Du lærer ting basert på dine egne musikkinteresser
  • Du får tilpasset oppfølging fra uke til uke for maksimal utvikling

Flere titusener har beriket livet med musikkens magi hos Muno, og som Norges mest komplette musikkskole hjelper vi deg enten du er ung eller gammel nybegynner, eller du vil satse på en karrière i musikkindustrien. Vi underviser på sang, piano, keyboard, gitar, trommer, bass og ukulele, og flere andre instrumenter, i mesteparten av landet.

Julie

Julie Bastøe

“Det har vært en stor opplevelse for meg å gå på Muno. Jeg elsker jo å synge, og Muno er det perfekte stedet å bli bedre på, jeg har hatt mange lærere og jeg syns personlig at alle har vært helt fantastiske. Jeg har også gått på flere musikkskoler, men Muno er helt klart min favoritt.”

Luna Samphan Amland synger hos Muno

Luna Samphan Amland

“De siste to årene mine på Muno har vært helt fantastiske! Ikke bare har jeg lært ulike sangteknikker, men takket være talentprogrammet deres har jeg også lært å skrive låter, være trygg på scenen og blitt kjent med andre mennesker som er interessert i musikk. Annet enn det musikalske, så har jeg også fått utrolig mye støtte fra både lærerne og ledelsen i Muno, de har åpnet opp mange ulike, spennende muligheter for meg, noe som jeg er veldig takknemlig for.”

Ella

Ella Vaa Sætre

“Jeg lærer mye av å synge her hos Muno. Gjennom Muno har jeg utviklet meg utrolig mye som sanger. Jeg har en flink sanglærer. Det er et godt musikkmiljø, og tilbudet med talentprogrammet er veldig bra. Der har jeg blitt mye bedre på samspill og det å stå på scenen. Jeg er glad for å være en del av miljøet på Muno.”

Personvern og cookies