Den perfekte julegave

Det nærmer seg jul. Er du kanskje en av de som ennå ikke vet hva du skal gi til venner eller familie? Gavekort hos oss kan åpne dørene til vakre og ville landskap i musikkens verden.

Musikkundervisning hos Muno er perfekt for deg som vil gi bort en spennende og annerledes gave eller vil unne deg selv en opplevelse. Kanskje kjenner du noen som lenge har tenkt på å ta timer, men aldri har turt å ta steget? Eller kanskje noen som spilte eller sang som barn, men der hverdagen har støvet ned de gamle kunster?

Kan du forestille deg et liv uten musikk? Ingen beroligende vuggeviser. Ingen romantiske serenader. Ingen livlige popsanger. Ingen mektige symfonier. Og ingen inspirerende melodier. De fleste ville nok synes at dette høres ut som en trist og kjedelig tilværelse.

Ja, musikk kan sette i sving praktisk talt hele spektret av menneskelige følelser. Musikk beroliger og oppildner oss, oppmuntrer og inspirerer oss, gjør oss vilt begeistret og rører oss til tårer.

Hos Muno får man lære av profesjonelle musikere, og får en individuell plan tilpasset egne ambisjoner. Vi skreddersyr undervisningen for deg som ønsker å bruke musikk som et pusterom i en hektisk hverdag, eller vil bli profesjonell musiker.

OBS: Hvis du ønsker gavekort i posten må du bestille innen 15. desember. Etter dette sender vi det til deg på e-post.

Bestillingsskjema gavekort

  • Velg "annet" for skreddersydd løsning og vi vil kontakte deg.
  • Et fakturagebyr på 29,- tilkommer ved faktura tilsendt pr. post. Ønsker du faktura tilsendt på epost eller pr. post?
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.