Det er aldri for sent

Pensjonisttilværelsen blir ofte omtalt som livets høst. Men hvis man omfavner den nye hverdagens muligheter kan det fort bli til livets vår!

Når man går inn i pensjonistenes rekker er det mye som er i forandring. Hverdagen ser plutselig helt annerledes ut, og med ett har man tid til overs man ikke visste fantes. Dette er tiden for å dyrke sine egne lidenskaper. Musikk er med på å berike livet, både for de som elsker å lytte til musikk, men kanskje spesielt for de som lærer å spille et instrument selv.

I musikkens verden er tid og ro viktige aspekter. Utfordringen blir større dersom man har full jobb, småbarn og andre roller som tar opp mye tid. Men det er viktig å ta seg tid til de tingene som beriker livet. Det er få ting som kan oppleves så beroligende og givende som å skape musikk selv, enten om man skriver musikk, eller om man kan sitte for seg selv og spille favorittmusikken sin på piano, klimpre på en gitar eller synge på en fin melodi.

Musikk har ingen aldersgrense. Man går ikke ut på dato bare fordi man blir noen år eldre –  Tvert imot. Man har tid og mulighet til å fordype seg i ting man lenge har ønsket, men ikke hatt tid til overs til å gjøre noe med. Musikkens verden venter!