En annerledes julepresang

Det kan være vanskelig å komme på hva som kan være en spennende og annerledes gave. Heldigvis har vi svaret!

Vi ønsker alle å gi en gave som betyr noe. En gave som får mottakeren til å smile, og gjerne noe man husker at man har fått i alt mylderet av gaver i juletiden. En gave som fungerer til venner og kjære eller til og med til deg som ønsker å gi deg selv en opplevelse.

Musikkundervisning er en gave som fortsetter å gi. Vi kjenner alle noen som elsker musikk, men kanskje aldri har turt å ta steget til å ta timer. Eller kanskje har du foreldre, besteforeldre, tanter eller onkler som spilte eller sang som barn, men der hverdagen har støvet ned de gamle kunster.

Kan du forestille deg et liv uten musikk? Ingen beroligende vuggeviser. Ingen romantiske serenader. Ingen livlige popsanger. Ingen mektige symfonier. Og ingen inspirerende melodier. De fleste ville nok synes at dette høres ut som en trist og kjedelig tilværelse.

Ja, musikk kan sette i sving praktisk talt hele spektret av menneskelige følelser. Musikk beroliger og oppildner oss, oppmuntrer og inspirerer oss, gjør oss vilt begeistret og rører oss til tårer. Kan du tenke deg en mer spennende gave enn det?