Gi bort selvtillit i gave

Det er gavesesong, og som så mange ganger før står man fast på hva man skal gi til menneskene i våre liv. Hvorfor ikke gi en oppløftende opplevelse?

Det er ikke alltid så lett å vite hva man skal gi i gave. I Norge i dag har de fleste mer enn de trenger. Søster og bror har allerede mer enn nok harde pakker og en 10-pakning med sokker til far har blitt i overkant forutsigbart, selv om det gleder like mye hvert år.

Vi lever i en stressende hverdag der det forventes mye av oss som enkeltmennesker. Enten vi er i fast jobb, studenter eller er i grunnskolen. Det kan føles pressende med forventinger fra alle kanter, og det kan i mange tilfeller gå utover troen vi har på oss selv. Det er viktig å ha fristeder i hverdagen der man er fri for press, men likevel kan oppleve mestring.

Du vet det kanskje ikke, men musikkundervisning kan gjøre underverker for selvfølelse og selvtillit. Det er mange som tenker at de ikke kommer til å greie det, men felles for de fleste mennesker er at om man bare tørr å prøve så blir man som regel positivt overrasket.

Vi har dyktige pedagoger og helt uforpliktende prøvetimer, så hos oss møter man trygge rammer og forståelse. En opplevelse av å prøve seg på noe nytt, helt uten press, helt uten forventninger, og når man opplever mestring i en slik aktivitet bygger dette selvfølelse og selvtillit. Både for voksne, ungdommer og barn. Du er hjertelig velkommen til å prøve en time gratis, og vi er helt sikre på at du vil gå hjem med en god følelse i kroppen!