Vi er heldige som har med oss utrolig mange dyktige lærere på laget. En av disse er Mariann Fjeld-Solberg som underviser i Drammen.

I februar settes Puccinis udødelige mesterverk, La Bohème, opp på operaen i Kristiansund. Dette er den gripende historien om de unge, fattige kunstnerne som kjemper for kunsten, kjærligheten og for å overleve. I hovedrollen er vår egen sanglærer i Drammen, Mariann Fjeld-Solberg.

Prøvene begynner i Oslo før det mellom 3. og 18. februar blir satt opp syv forestillinger ved operaen i Kristiansund. Mariann har fått hovedrollen som skredderen Mimi. Til daglig underviser hun våre sangelever i Drammen. – I jobben min som sanglærer underviser jeg i den sjangeren som eleven ønsker seg. Selv om jeg har frilanset som operasanger siden 2005 så har jeg bred sjangererfaring og underviser i alt fra viser, pop, rock og klassisk, sier Solberg.

Det er ikke første gang hun har landet en stor rolle i en opera. Mariann har jobbet jevnt for blant annet Den Norske Opera og operaen i Malmö de senere årene.

Les mer om Mariann og få sjansen til en gratis prøvetime på siden for MUNO Drammen.