Hva skal jeg gi i farsdagsgave?

Det er mange dager i året der vi vier våre nærmeste ekstra oppmerksomhet. Men hva skal man gi en så viktig person i livet som far?

Hvem er det som alltid støtter når det trengs, som alltid står klar til å hjelpe, som reparerer ting som går i stykker, som har kjørt oss frem og tilbake til treninger, øvinger og til venner hele oppveksten? Det er far! Dette er en person i våre liv som virkelig fortjener oppmerksomhet og en omtenksom gave på farsdagen. Men hva skal man gi en person som kun fortjener det beste?

Det er aldri for sent å finne glede i musikken. Musikkundervisning passer for folk i alle aldre, og det beste med det hele – det er en gave som fortsetter å gi lenge etter farsdag. Å spille et instrument eller å synge er en berikelse i hverdagen. Det gir utfordringer, glede, mestringsfølelse og økt selvtillit. Og hva er viktigere enn at far skal føle seg bra?

Hos oss i Muno er det ingen aldersgrense, og det er fritt for å prøve seg på en rekke instrumenter. Gi far noe som betyr litt ekstra – han fortjener det!


Bestillingsskjema gavekort

  • Velg "annet" for skreddersydd løsning og vi vil kontakte deg.
  • Et fakturagebyr på 29,- tilkommer ved faktura tilsendt pr. post. Ønsker du faktura tilsendt på epost eller pr. post?
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.