Mer enn en musikkskole

Gjør livet mer levende denne høsten – få en gratis prøvetime hos en profesjonell musiker!

Lærerne hos Muno jobber for at du skal føle deg trygg, trives på timene dine, sette musikalske mål som gir mening – og hjelpe deg med å mestre dem. Med en profesjonell musiker som mentor vil du få inspirasjonen, kunnskapen og strukturen du trenger for å bli bedre. Timene tilpasses din alder, nivå og musikksmak, og kan også holdes online. Fyll ut skjemaet så tar en elevrådgiver kontakt for en uforpliktende prat om prøvetimer.

Flere titusener har beriket livet med musikkens magi hos Muno, og som Norges mest komplette musikkskole hjelper vi deg enten du er ung eller gammel nybegynner, eller du vil satse på en karrière i musikkindustrien. Vi underviser på sang, piano, keyboard, gitar, trommer, bass og ukulele, og flere andre instrumenter, i mesteparten av landet eller online.

«De siste to årene mine på Muno har vært helt fantastiske! Ikke bare har jeg lært ulike sangteknikker, men takket være talentprogrammet deres har jeg også lært å skrive låter, være trygg på scenen og blitt kjent med andre mennesker som er interessert i musikk. Annet enn det musikalske, så har jeg også fått utrolig mye støtte fra både lærerne og ledelsen i Muno, de har åpnet opp mange ulike, spennende muligheter for meg, noe som jeg er veldig takknemlig for.» – Luna Samphan Amland (16)