Musikk rett fra hjertet

Musikk er med å spre glede og berike livet til veldig mange mennesker. I høst ruller TV2 sin nye storsatsing «Rett fra hjertet» over skjermene. Vi har bidratt med vår ekspertise for å realisere musikalske drømmer og fremme sterke opplevelser.

I tv-serien «Rett fra hjertet» reiser programlederne Samuel Massie og Solveig Kloppen, rundt i Norge og møter mennesker som går utenfor sin komfortsone for å glede mennesker de står nært. I veldig mange mennesker finnes et ønske om å uttrykke seg med musikk som språk, men av og til trengs det drahjelp til for å gjøre drømmer til virkelighet.

Søndag 28. august ble den første av seks episoder sendt på TV2, og Koit i Kristiansand ville overraske kjæresten sin med å synge favorittlåten hans under et show på Oslo/Kiel-båten der de to møttes for første gang. Som et ledd av forberedelsene til dette hjalp vi Koit med sangtimer hos en av våre sangpedagoger ved avdelingen i Kristiansand.

Fra å aldri før ha sunget foran noen andre gjorde Koit på kort tid store steg, fikk bygd opp stemmen og sin selvtillit. Øvingen kulminerte i en opptreden for 600 mennesker, med en svært rørt forlovede i salen.

Her kan du se programmet (Link til programmet på Tv2 Sumo – krever abbonnement)

 

Samuel og Kloppen
Bildet er hentet fra Tv2.no