Musikkundervisning uten kø

Vi vet hvordan det er å måtte vente på noe som man virkelig brenner for å komme i gang med. Derfor setter vi vår ære i å ha en ventelistefri skole.

Det har vært en lang dag på skole eller arbeid, og du har hele dagen tenkt på den sjokoladen du skal kjøpe i butikken på vei hjem. Viserne på klokken ser ut til å gå gjennom sirup, men endelig er slutten på dagen her. Du iler hjemover og inn i butikken. Framme ved hyllen til favorittsjokoladen – TOMT!

Det er lite som kan være så frustrerende som å bli forhindret fra noe man virkelig har lyst til, både for voksne og for barn. Musikk er følelser, og slike er det viktig for å få utløp for. Musikk skal være et verktøy for å skape noe, øvingsrommet et forum for glede, og spilling og sang noe man lengter etter. Da skal man slippe å stå i kø!

Vi gjør alt vi kan for å hele tiden ha en ledig plass til deg, uansett alder og nivå, slik at når det bruser av spillelyst og inspirasjon i deg, så skal veien til spilleglede og læring være kort, bein og helt uten humper.

MUNO har 15 avdelinger rundt om i landet, og du kan bestille en gratis og uforpliktende prøvetime allerede kommende uke!