Scenen står klar for deg

I September lanserer vi i Muno vårt nye prosjekt. Performance Week gir deg som elev sjansen til å dele intime konsertopplevelser med andre.

I 2015 var vi i Muno med på et forskningsprosjekt i samarbeid med forskere og musikkakademikere fra Europa og Sør-Amerika. Prosjektet gikk ut på å måle hvilken effekt det å fremføre musikk har på musikkelever. Gjennom flere år med årlige elevkonserter har også tilbakemeldinger fra våre elever gitt et sterkt uttrykk for ønsket om hyppigere fremføringer.

Derfor iverksetter vi nå tiltaket «Performance Week». I høst skal du som elev hos oss få muligheten til å utvikle deg gjennom fremføring i enda større grad . Formålet med dette tiltaket skal gi et godt grunnlag for videre konsertdeltakelse og fremføring av musikk, både hos oss og i andre settinger. Vi ser alltid etter muligheter som kan gi våre elever økt selvtillit og vi ønsker å bygge en kultur for opptreden og deltakelse på arrangementer.

Prosjektet har oppstart siste i uke før høstferien på de respektive avdelingene. Uke 39 på Østlandet og for Vestlandet, samt Trondheim, betyr dette uke 40. Vi stiller scener, venterom eller andre aktuelle lokaliteter disponible for at du som elev skal få sjansen til å vise deg frem for andre elever og lærere.