Skulle du ønske dette var deg?

Sommeren er rett rundt hjørnet, og lange varme kvelder rundt leirbålet venter. Og hva er vel bedre i en slik setting enn favorittlåtene spilt på kassegitar?

Våren er over oss og minnene av en kald og sur vinter kan endelig pakkes bort langt bak i minnet og begynne å samle støv for denne gang. I månedsvis har man kanskje drømt seg bort og prøvd å holde varmen gjennom gode sommerminner. Plutselig er den rett rundt hjørnet. Sommeren er på vei, og tid for varme lyse kvelder i gode venners lag. Kassegitaren er et klassisk innslag og perfekt for å sette stemningen rundt et blafrende bål.

Kanskje har du spilt når du var yngre, og gitarkunnskapene samlet støv sammen med minnene fra vinteren? Eller kanskje har du aldri rørt en gitar, men alltid drømt om å traktere dette fantastiske instrumentet? Det er aldri for sent å ta opp gitarspillingen. Vi i Muno har mange drivende dyktige gitarlærere som er klar til å begynne å lære deg gitar. Og likt for alle nivåer – alle har begynt helt fra scratch på et tidspunkt.

Det er ikke forkunnskapene det står på, men hvor man ønsker å nå, og begynner man snart rekker man kanskje akkurat å imponere rundt leirbålet idet sommeren slår innover oss for fullt!