#StøttKulturen

Det er viktigere nå enn noensinne å støtte den kreative bransjen, da mange har tapt mye penger fra avlyste live arrangementer. Heldigvis finnes det flere måter å gjøre dette på- her er noen av de online-arrangementene vi i Muno gleder oss til å være med på!

Bilde av @akam1k3

NOPA: Karantenekompetanse

Ukentlig

https://nopa.no/kalender/

NOPA er en interesseorganisasjon for alle komponister og forfattere innenfor tekst og musikk, og når har de en Karatenekompentanse-serie av webinarer med råd til musikere som må drive karierren sin online. Neste er i morgen (16 April) og handler om strømming av konserter.

Music Lives

17 – 19 April

https://www.livexlive.com/live-events/festival/music-lives

Dette arrangementen støtter MusiCares og inkluderer blant andre J Balvin, Swae Lee og Trippie Redd – og er en 48-timer nonstop konsert!

One World: Together At Home

18 April

https://www.globalcitizen.org/en/connect/togetherathome/

Denne Live Aid-inspirerte veldedighetskonserten støtter helsepersonell i frontlinjen og Verdens helseorganisasjon (WHO). 100+ artister og band skal spille, inkludert Billie Eilish, Paul McCartney, Camila Cabello, Sam Smith, Shawn Mendes, Taylor Swift og Elton John.

Hasse & Tophes innendørsquiz

Ukentlig

http://violet-octahedron-nywn.squarespace.com/

Norsk komiker Hasse Hope har hatt quiz flere ganger siden karatenen startet – og når har hatt slått verdensrekord for største online pubquiz! Bli med i kveld kl 20:00, og følg Hasse sin Twitter-konto for opptatering av neste quiz.

Classpass

Daglige treningsøkter

https://classpass.com/

På Classpass sin nettside kan man nå stream tusenvis av live eller on-demand treningsøkter fra verden rundt. Støtt din favoritt treningssenter eller andre lokale bedrifter – flere norske treningsstudioer er på appen.