Svar på oftest stilte spørsmål

Her er svarene på det meste - ta kontakt med oss hvis du ikke finner svaret ditt her.

Hva er Muno?

Muno er Norges største private musikkskole, og tilbyr både skreddersydde privattimer en-til-en innenfor både sang-, instrument-, låtskriving- og musikkproduksjonskurs, samt gruppekurs innenfor artist- og bandutvikling. Muno er en skole for alle, uansett alder og nivå, og vi hjelper deg med å finne et opplegg og en lærer som passer for deg.

Hva kan jeg lære hos Muno?

Muno tilpasser absolutt alt av kursing rundt deg, da timene foregår en-til-en. Vi har en holistisk læringsform og ønsker derfor å tilpasse læringen rundt hva du som elev trenger og ønsker for å oppleve mestring og fremgang.

Vi baserer kursene på alderen din, nivået du er på fra før, sjangerpreferanser, drømmer og mål du måtte ha fra før- men jobber også ut ifra en modell som handler om trygghet, trivsel, mening, mestring og bevisstgjøring (også kalt Munos TTMMB-modell). Denne går igjen i absolutt alt vi gjør, og målet vårt er å tilby undervisning som gjør at man både trives med musikk og har glede av det, men at man også skal få hjelp til å nå så langt man selv ønsker.

Hvilke kurs tilbyr dere?

Vi tilbyr kursing innenfor sang, piano, gitar, bass, kontrabass, fiolin, ukulele, fløyte, saksofon, låtskriving, musikkproduksjon og band-/artistutviklingsprogram. Noen avdelinger har ikke alle kursene i form av fysisk undervisning, men da er det mulig å ta online-timer med samme opplegg.

Klikk her for å se hvilke kurs avdelingen nærmest deg tilbyr: https://muno.no/#her-finner-du-muno-skolene

Hvilke aldre passer Muno for?

Muno har et tilbud for alle aldre. Ta kontakt med oss så hjelpe våre rådgivere deg med å finne rett løsning for deg.

Hvilke nivåer underviser Muno på?

Muno har et tilbud for alle nivåer. Våre rådgivere er klare for å hjelpe deg med å finne den rette løsningen for deg.

Hvilke musikksjangere kan man lære hos Muno?

Muno har lærere og tilbud for alle sjangre. Våre rådgivere er klare for å hjelpe deg med å finne den læreren og kurset som passer best for deg.

Hvordan får man elevplass hos Muno?

Du kan enkelt bestille prøvetimer, fast elevplass og drop-in timer ved å bruke chaten vår, eller ved å fylle ut skjema på www.muno.no/bestill-provetime.

Hvor mye koster det å ta timer hos Muno?

Hos Muno får du privattimer fra 399,- per gang. Fullstendig prisoversikt finner du på vår prisoversikt.

Hva kan jeg lære hos Muno, og hvilke instrumenter kan jeg velge mellom?

Hos Muno kan du lære om det som interesserer deg mest. Våre privattimer blir tilpasset dine interesser, ambisjoner og forkunnskap. Hos Muno kan du lære en rekke instrumenter, og du kan også lære om låtskriving og musikkproduksjon. For mer informasjon, se vår kursoversikt .

Har Muno talentprogram?

Muno har Norges beste artist-program innen populærmusikk. Programmet kalles MAP (Muno Artist Program) og er delt inn i tre linjer: Artistprogram (For deg som ønsker å lære om å være solo-artist), Bandprogram (For deg som har et band du ønsker å ta til nye høyder), og Musikerprogram (For deg som synger eller spiller et instrument og ønsker å utvikle deg videre i samspill med andre musikere) Alle de tre programmene inneholder undervisning i live-performance, bransjekunnskap, låtskriving og musikkproduksjon, og du vil få tid på scene og i studio, i samarbeid med andre deltagere. Les mer om MAP.

Når har jeg mine første timer på Muno?

Se e-post fra booking@muno.no med emnet: MUNO: DIN AVTALE FOR ……. Der står alt du trenger å vite!  

Hvor skal jeg møte opp til timene mine?

Se e-post fra booking@muno.no med emnet: MUNO: DIN AVTALE FOR ……. Der står alt du trenger å vite! Noter gjerne telefonnummer til lærer i tilfelle trenger hjelp med å finne veien inn.

Jeg har mottatt en faktura på e-post. Hvilke timer gjelder denne fakturaen?

På PDF-filen som ligger som vedlegg i e-posten står det spesifisert hvilke uker fakturaen gjelder. Er du usikker på hvilket ukenummer det er? Sjekk kalender.no. 

Jeg har fått en faktura for timer fremover i tid, hvorfor er det slik?

De fleste andre musikkskoler tar forhåndsbetalt for et helt semester.  Muno deler opp semesterbetalingen for at du ikke skal få én stor faktura, men vi må fremdeles forskuddsfakturere litt frem i tid for å ha forutsigbarhet for våre lærere og administrasjon. 

Jeg kan ikke komme på timen min på Muno, hva gjør jeg?  

Hvis du har nummeret til læreren din, send gjerne en SMS direkte til læreren. Telefonnummeret til læreren din finner du i bookingbekreftelsen din du fikk fra booking@muno.no etter at du booket dine timer/elevplass . Du kan også send e-post til post@muno.no 

Har du prøvetime/prøveperiode: Send e-post til post@muno.no 

Det er helligdag. Har jeg time i dag?

Vi har ikke undervisning på helligdager. Se vår skolerute for full oversikt. www.muno.no/skolerute. 

Hvordan sier jeg opp den faste elevplassen min?

Oppsigelser gjøres raskt og enkelt i vårt oppsigelsesskjema .