Ta opptaksprøve/audition til BIMM i Oslo

Er du en av de som vurderer musikkutdanning ved en av BIMMs åtte skoler i utlandet? Nå kan du avlegge opptaksprøver for vokal-linjene i Oslo!

I samarbeid med BIMM ønsker vi å tilby opptaksprøver til BIMM her i Norge, slik at veien inn i en spennende og internasjonal musikkbransje blir litt lettere. Den 9. mars inviterer vi alle sangere til en uforpliktende audition til de utøvende studiene ved BIMM.

Ved å tilby opptaksprøver i Norge ønsker vi å senke terskelen for deg som vurderer å ta en utdannelse innenfor musikk i utlandet. Det kan være forvirrende å sitte hjemme å søke og gjennomgå̊ opptaksprøvene «remote» (ved at man filmer seg selv og sender inn). Opptaksprøvene vil være uformelle og hyggelige, hvor en representant for BIMMs vokallinje vil vurdere sangferdigheter og generell musikkteoriforstaelse. I ̊ tillegg vil vår veileder Andreas være tilstede for å hjelpe deg med søknaden, UCAS og alle spørsmål du måtte ha rundt studiene ved BIMM. Et godt tips til deg som er usikker: kom på opptaksprøve og prøv, så tar du valget.

For å melde deg på fyller du bare ut dette skjemaet: https://goo.gl/forms/p5RGqZFRExsb88IV2

Tid og sted:
9. mars 2019, mellom 12.00 – 18.00 i MUNOs lokaler: Alfheim 26, 1384 ASKER