Nye lokaler i Lillestrøm

Vi i Muno jobber stadig for å gi et bedre tilbud til våre elever. Denne uken flytter vi inn i et nytt musikalsk hjem i Lillestrøm.

I løpet av 2016 har vi fått flere nye lokaler. Først i Drammen, så i Asker, og nå kan vi med glede annonsere at vi flytter inn i nyoppussede lokaler i Lillestrøm.

Skolen får fem lydisolerte, ventilerte, undervisningsrom, hvorav det ene har en liten scene som vi skal bruke til mye spennende. Vi får eget venterom for elever, og eget personalrom med kjøkken for lærerne, og skolen blir pusset opp og innredet til moderne standard. Vi gleder oss til en ny flott epoke for musikkskolen i Lillestrøm.

Flyttedato blir torsdag denne uken, med andre ord torsdag 1. desember. Alle undervisningstimer fra og med torsdag 1. desember vil holdes i de nye lokalene. Romfordelingen blir som før, så både lærere og elever skal til samme romnummer som i gamle lokaler. Det finnes parkeringsplasser rundt hele bygget. Som elev kan man registrere skiltnummer på parkeringsautomaten i inngangspartiet på bakkeplan for gratis parkering rett utenfor bygget.

Adressen til våre nye lokaler er:

Muno Musikkskole Lillestrøm, Depotgata 20, 2000 Lillestrøm (3. etasje). Bygget har heis og universell utforming.

Velkommen til nye MUNO Lillestrøm!