Vil du gjøre din historie kjent?

Blant våre tusenvis av elever finnes det tusenvis av små og store drømmer. Dette gir gode historier, og disse historiene vil vi gjerne dele.

Muno brenner for musikk, for at små og store musikalske prosjekter skal få spire og gro, og at slike prosjekter stadig nå ut til nye øyne og ører. Vi vil gjøre ditt prosjekt og din historie tilgjengelig for mange nye mennesker, og potensielt nye fans.

Vi har nylig ansatt en redaksjonsmedarbeider, noe som gjør at vi nå har journalistisk kompetanse og et bredt kontaktnett innenfor media. Hver måned går vårt nyhetsbrev ut til over 10 000 lesere og våre nettsider har 100 000 unike besøkende per år. Vi har også tusenvis av følgere på sosiale medier. Ekstra gode saker kan også bli levert som tips til lokale, regionale og nasjonale medier.

Gjennom denne nysatsningen på medieproduksjon vil vi hjelpe deg med å nå ut til enda flere mennesker med musikken din. Har du et spennende prosjekt eller en historie du har lyst til å få oppmerksomhet rundt? Da vil vi gjerne høre om det!

Har du et prosjekt på gang, eller en historie du vil dele med oss? Eller vil du helt enkelt ha hjelp til å promotere ditt eget prosjekt ut mot media? Send et tips til post@muno.no, så skal vi gjøre alt vi kan for å hjelpe deg med å nå ut til de store massene.

Se flere saker om våre elever på Muno sin blogg.