Mer enn en musikkskole

Vil du fylle barnets liv med musikkglede, magi og selvtillit?

Ta en prøveperiode hos musikkskolen som dyrker ditt barns unike musikalske personlighet. Fyll ut skjemaet nedenfor og vi vil kartlegge ditt barns musikalske interesser for å finne den beste lærermatchen for en uforpliktende prøveperiode. Vi kan tilby et komplett og fleksibelt opplegg tilpasset ditt barns behov og musikksmak!

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Ditt barn lærer best når det har det gøy

Når barn og unge opplever musikkglede vil de bruke mer tid på musikk, og musikalske ferdigheter kommer gjennom mengdetrening. Vi definerer derfor vår suksess gjennom musikkglede, og lar ferdighetene vokse frem naturlig. Lærer-elev-relasjonen er den aller viktigste delen av å skape musikkglede gjennom en langvarig musikalsk reise. Vi kartlegger derfor barnet ditt for å finne den beste lærermatchen blant våre 150 lærere.

Sosialt samspill og elevkonserter

Barnet kan delta på våre samspillkvelder og elevkonserter for å ta musikken inn i et sosialt miljø. Å spille med andre og fremføre for et publikum er både gøy og spennende, og det er utviklende for barnets sosiale trygghet og selvtillit foran forsamlinger. Alle elever får mulighet til å øve på fremføring på timene før de spiller for andre slik at høyden på scenekanten økes i takt med selvtilliten. Ta en prat med oss!

Spesialtrente lærere

Barnet ditt må få gå sin egen vei for å ha en musikalsk reise som er gøy og inspirerende. Muno-lærere lar eleven utvikle seg i sitt naturlige tempo uten press elle begrensninger, med fokus på indre motivasjon og anerkjennelse. Lærerne våre kurses i non-lineær pedagogikk, en pedagogisk retning som Muno er ledende på i musikkskoleverdenen. Dette innebærer at vi bygger hver time rundt elevens dagsform og musikalske inspirasjonskilde, og at barnets musikalske reise blir like unik som barnet er som individ. Kontakt oss for prøveperiode for ditt barn.

Service for foreldre

Vi i Muno er også foreldre, og vi vet godt at uken ikke alltid går som planlagt. Timene holdes som regel på våre skoler, men dere kan fritt velge å ta timen online ved behov i forbindelse med ferier, sykdom eller tidsklemme. Våre lærere har et godt rammeverk for online-timer og har verktøy for både å undervise, og å lage og spille inn musikk sammen med eleven rett i nettleseren. Dere har også vår administrasjon med spesialister tilgjengelig fra 09.00 – 21.00 dersom dere skulle trenge hjelpe med noe. Fyll ut skjemaet for en uforpliktende prat om musikk og barnet ditt.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.